Omg! Influencer Jade Anna heeft een borstvergroting genomen

Beroemdheden door Luna

De bekende influencer Jade Anna heeft vorige week een borstvergroting genomen, dit deelt ze op haar socials. Over de operatie is veel ophef, want veel mensen hebben een mening over de keuze die ze heeft gemaakt.. Oei..

Jade Anna van Vliet

Jade Anna van Vliet is een van de grootste influencers van Nederland. Toen ze 12 jaar was, begon ze het met het plaatsen van video’s op YouTube, en daarna kreeg ze een relatie met YouTuber Gio Latooy. Hierna ging alles super snel. Samenwerking na samenwerking, extreem veel bedrijven willen samenwerken met de succesvolle Jade Anna. Haar content varieert, zij plaatst namelijk veel over haar outfits, selfcare, sportavontuur, reizen en veel meer. Dit pakt dan ook goed uit. De 20-jarige Jade Anna heeft dan ook meer dan 1 miljoen volgers op al haar platformen, die elke dag geïnteresseerd zijn in wat zij doet.

Borstvergroting

En dat blijkt. Een week geleden, deelt Jade Anna dat ze een tijdje geleden een borstvergroting heeft laten doen. Fans zijn in shock, want de influencer heeft hier helemaal niks over gedeeld.. Oeps. Wel heeft Jade Anna vaker vertelt dat ze vindt dat haar borsten aan de kleine kant zijn, en dat ze er niet helemaal tevreden mee is. Het was niet bekend dat ze hier iets aan wilde laten doen. ‘Ik heb iets gedaan..’ plaatst ze op Instagram. Kort daarna is er ook een korte playback video op TikTok te zien, waarin ze neerzet dat ze een borstoperatie is ondergaan.

Geheim

Veel fans zijn teleurgesteld in haar. Jade Anna staat namelijk bekend om het delen van haar leven, tot in detail. Ze snappen niet hoe je zoiets groots en ingrijpends zoals dit geheim kunt houden. Ze plaatste wel elke dag gewoon story’s met wat ze aan het doen was, en daar was niks opvallends aan. Blijkbaar waren de story’s van afgelopen tijd oud, zodat het leek alsof er niks aan de hand was. Ze wilde er niks over delen omdat ze zelf in rust wilde herstellen, en dat is natuurlijk begrijpelijk.

Voorbeeldfunctie

Jade Anna verteld dat vragen altijd welkom zijn, en dat ze meer open wilt zijn over de dingen die ze doet. Omdat ze een grote voorbeeldfunctie is voor meisjes, hebben haar acties veel invloed op andere. Ze benadrukt dan ook duidelijk dat mensen dit niet na moeten doen en dat het niet genormaliseerd moet worden. Vorig jaar heeft ze ook lipfillers genomen, dit vond ze ook lastig omdat ze zo’n inspiratiebron voor andere is.

Meningen

Ze krijgt veel reacties over haar borstvergroting. Veel mensen zijn het er mee eens dat ze het doet voor andere en voor de extra fame, maar gelukkig zijn veel fans wel positief. Ze vinden het knap van haar dat ze er zo open over is en dat het super goed staat, lief toch? Of ze de borstvergroting privé heeft gedaan of door een deal voor eventuele reclame is nog onduidelijk.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (1)