Julie Reinders: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Janine

Model, influencer en modebazin – samen met haar tweelingzus – we hebben het natuurlijk over Julie Josephine Reinders. Als jong meisje stond Julie regelmatig voor de camera als fotomodel, en op 17-jarige leeftijd richtte zij samen met haar zus Marie het modemerk Reinders op. Tot op de dag van vandaag is dit modemerk een groot succes.

Over Julie Reinders

Volledige naam
Julie Josephine Reinders
Geboortedatum
10 mei 1995 (leeftijd 29 jaar)
Geboorteplaats
Zandvoort
Huidige woonplaats
onbekend
Relatiestatus
relatie 

Achtergrondinformatie

Julie heeft samen met haar vriend Mike een zoontje van inmiddels drie jaar oud, genaamd Rocket Star. Naast haar happy family spendeert de influencer en modebazin haar vrije tijd graag met familie en vriendinnen. Benieuwd naar meer over Julie? Volg haar op Instagram en TikTok en krijg een kijkje in haar dagelijks leven.

Jeugd

Julie groeide samen met haar ouders, tweelingzus Marie en jongere zus Romé op in Zandvoort. Al van jongs af aan stroomt alles wat met fashion en kleding te maken heeft door haar aderen. De zusjes maakten hun eerste stappen in de modewereld als pasmodellen voor het merk Airforce. Vanaf hun zesde stonden ze model voor de winterjassencollecties van Dennis van den Horn, een Zandvoortse ondernemer die kinderkleding verkocht. Inmiddels heeft het merk ook collecties voor mannen en vrouwen. Dennis van den Horn zag iets bijzonders in de tweeling en vroeg hen of ze interesse hadden om samen met hem een modemerk op te richten. Julie en Marie volgden op dat moment allebei een MBO-studie in de richting van detailhandel, maar ondanks hun drukke schema's besloten ze dit avontuur aan te gaan. Met steun van hun vader combineerden ze hun studie met de oprichting van Reinders, wat de start was van hun succesvolle modecarrière.

Carrière

Op 17-jarige leeftijd stonden Julie en Marie bij de Kamer van Koophandel om hun modemerk officieel in te schrijven. Reinders, dat inmiddels al 12 jaar bestaat, is uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. De comfortabele, trendy kleding van het merk wordt niet alleen in Nederland, maar ook internationaal gedragen. Bekende celebrities zoals Bella Hadid en Hailey Bieber zijn al gespot in outfits van Reinders.

Hoewel er vorig jaar geruchten gingen dat de zusjes een bedrijf in de beautybranche zouden starten, specifiek gericht op de verzorging van wenkbrauwen, is daar sindsdien weinig over bekend geworden. Misschien hebben ze besloten zich toch volledig op de fashionindustrie te richten? Who knows!

Vermogen Julie Reinders

Het precieze vermogen van Julie Reinders is niet openbaar, maar het is wel bekend dat zij en haar zus Marie elk 45% van de aandelen in hun modemerk bezitten. Met Reinders als miljoenenbedrijf is het veilig om te zeggen dat Julie financieel goed zit.

Instagram Julie Reinders

Bekend van

Julie Reinders is uiteraard bekend van het modemerk Reinders, dat ze samen met haar zus Marie runt. Met 82,1K volgers op Instagram is Julie ook uitgegroeid tot een echte influencer. Daarnaast kunnen we haar bewonderen in het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson, waar ze voor het eerst zonder haar tweelingzus aan deelneemt. Ook was Julie in 2022 te zien in het programma Celebrity Apprentice Nederland, waar ze samen met Marie de rol van assistente vervulde voor zakenman Michel Perridon.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Julie Reinders

Hoeveel kinderen heeft Julie Reinders?

Julie heeft samen met haar vriend, kunstenaar Mike Frederiqo, een zoontje van 3 jaar oud. Hun zoontje heet Rocket Star.

Hoeveel zussen heeft Julie Reinders?

Julie heeft twee zussen: haar tweelingzus Marie en hun jongere zus Romé. Hoewel de tweeling het meest bekend is, zijn de Reinders-zusjes dus met zijn drieën.

Waar komen de Reinders zusjes vandaan?

De zussen Reinders zijn opgegroeid in Zandvoort, waar ze van jongs af aan een passie voor mode ontwikkelden.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)