Gordon Heuckeroth: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Luna

Gordon Heuckeroth is met name bekend van Hollands Got Talent, The Voices en Geer en Goor. Hij is te kennen van veel meer programma's en shows. Hij is een zanger, presentator, schrijver, columnist en schrijver.

Over Gordon Heuckeroth

Volledige naam
Gordon Cornelis Willem Heuckeroth
Geboortedatum
7 juni 1968 (leeftijd 56 jaar)
Geboorteplaats
Amsterdam
Huidige woonplaats
Dubai
Relatiestatus
single

Achtergrondinformatie

Gordon is te kennen van heel veel shows. Dat moet ook wel, aangezien hij zanger, schrijver, presentator en ondernemer is. Hij is overal te zien en heeft bijna met elk vak ervaring.

Jeugd

Gordon is opgegroeid in een groot gezin. Hij heeft namelijk vijf zusjes en twee broertjes. Met zijn ouders Joop Heuckeroth en Marie Bunschoten is hij opgegroeid in de Weebreegstraat in Floradorp, een wijk in Amsterdam - Noord. Vanaf jongs af aan is Gordon al geïnteresseerd in muziek, maar voordat hij bekend werd verkocht hij vrouwenondergoed op straat.

Carrière

In 1968 werd hij vierde bij Start 86 van de NCRV en drie jaar later doet hij mee aan een sterrenjacht. Het jaar daarop werd hij derde op het Nationaal Songfestival met zijn liedje 'Gini', in de grote finale werd hij uiteindelijk negende. In 1991 volgde zijn muzikale doorbraak. Voor dit werk ontvangt hij de zilveren harp. Hierna heeft hij meerdere engels en nederlandstalige nummers uitgebracht, met veel samenwerkingen. In 2005 vormt Gordon samen met Gerard Joling en Rene froger de formatie bij Toppers. 2 September 2009 besloot hij om uit de toppers te stappen, hij zou zijn creativiteit daar niet meer kwijt kunnen. In 2014 vieren de toppers hun tienjarig jubileum en hiervoor wordt Gordon uitgenodigd als gastartiest. Ook is hij al sinds vroeger veel te zien op televisie. Hij was met vijf programma's te zien bij Talpa en later deed hij mee met De Beste Zangers van Nederland. Vanaf 2010 tot 2018 was hij te zien als jury bij Hollands Got Talent en heeft hierna nog erg veel gepresenteerd. In samenwerking met Gerard Joling maakte hij een programma genaamd 'Geer en Goor', en mensen vonden dit fantastisch.  Ein 2023 verliep zijn contract bij talpa. September werd de realityserie 'Dit ben ik: Gordon' uitgezonden. Ook heeft hij voiceover ingesproken bij de films 'Shrek'en 'Sing'.

Vermogen Gordon Heuckeroth

Het vermogen van Gordon Heuckeroth wordt tussen de 100.000 en een miljoen geschat.

Instagram Gordon Heuckeroth

Bekend van

Geen en Goor, Hollands got Talent en meerderre programma's bij Talpa.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen 

Wat is het nieuwste album van Gordon Heuckeroth?

Het nieuwste album heet 'Album van mijn leven'.

Heeft Gordon Heuckeroth nu een relatie?

Nee, Gorden zit momenteel niet in een relatie.

Hoe oud is Gordon?

Gordon is 56 jaar oud.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (1)