Wow! Farja Farvardin zet alcohol aan de kant na Expeditie Robinson

Media door Alyssa

Farja Farvardin is momenteel te zien in Expeditie Robinson en het programma heeft zijn leven echt veranderd. In de Expeditie Robinson Aftertalk vertelt hij dat hij geen druppel alcohol meer drinkt door het survivalavontuur. Say what?!

Amper voorbereid voor Expeditie Robinson

Farja biechtte in gesprek met Sergio Hasselbaink, Julie Reinders en Rikkie Kollé eerlijk op dat hij zich amper had voorbereid op zijn deelname. "Ik ben drie keer naar de sportschool gegaan om m'n conditie te verbeteren, maar that's it." Toch wist hij de echte knop om te zetten op het eiland en daarna. En dat terwijl ie ook nog eens flink wat kilo's is verloren! "Ik ben echt door Expeditie gestopt met alcohol drinken. Helemaal."

Sergio Hasselbaink gaat over zijn gier 

Hoewel Farja de alcohol heeft afgezworen, dacht zijn mede-expeditiegenoot Sergio daar duidelijk anders over. Na thuiskomst trok hij meteen een biertje open... Slecht idee! Spoiler alert: het ging compleet mis en hij moest er flink van kotsen. Yikes. Ondertussen heeft Farja de knoop doorgehakt en is hij 100% gestopt met alcohol. Major respect voor die move!

Tamara Elbaz in elkaar geslagen

Farja mag dan helemaal zen zijn na Expeditie, maar voor één van zijn BBF's ziet het leven er een stuk minder chill uit. Tamara Elbaz, een van Farja’s closest friends, heeft iets heftigs meegemaakt. Ze werd gewoon voor haar eigen deur in elkaar geslagen door twee gasten, terwijl haar zoontje erbij stond. Het gaat om twee minderjarigen van 15 en 17. De politie hield ze snel aan, maar omdat ze zo jong zijn, delen ze niet of ze al een strafblad hebben. Volgens de politie was het een doelgerichte actie, en ze nemen de zaak serieus. Maar guess what? De daders zijn alweer vrij. Tamara kan het niet geloven. "Het is echt bizar dat ze na zo’n gewelddadige aanval alweer op straat mogen, en dan ook nog met een coach mee naar huis. Het lijkt wel alsof misdaad loont in dit land", schreef ze vol ongeloof op haar Instagram.

Impact is groot 

Tamara heeft nog steeds last van de aanval. Door de klappen op haar hoofd heeft ze geheugen- en concentratieproblemen. En ze voelt zich totaal niet veilig. "Ik zelf leef nog steeds elke dag met de gevolgen van wat er is gebeurd." Ze pende verder: "Mijn advocaat heeft vandaag contact met het Openbaar Ministerie om de situatie te bespreken en te bepalen hoe nu verder", deelde Tamara tot slot. "Ik hoop dat er snel een oplossing komt en dat er licht aan het einde van de tunnel zal zijn. Want die onzekerheid is echt afschuwelijk 😣."

Lees ook: Tamara Elbaz teleurgesteld na vrijlating verdachten geweldsincident