Tamara Elbaz teleurgesteld na vrijlating verdachten geweldsincident

Media door Alyssa

Begin september werd realityster Tamara Elbaz bruut aangevallen waar haar zoontje bij was. Heftig! En nu zijn de daders, twee minderjarige gasten, gewoon weer vrijgelaten. Tamara is in shock en snapt er helemaal niets van.

Gewelddadige aanval op Tamara Elbaz

Tamara vertelde eerder op Instagram dat ze keihard was aangevallen terwijl haar kleine erbij was. "Er is echt een mega aanval op me geweest met m'n kindje erbij, echt erg." Gelukkig grepen buren snel in en wisten de daders te grijpen zodat de politie hen kon arresteren. Tamara was ze mega dankbaar.

Tieners opgepakt, maar alweer vrij

De jongens die de politie meteen kon aanhouden waren minderjarig. Het ging om een jongen van 15 en een van 17. Vanwege de jonge leeftijd van de verdachten deelt de politie niet of de jongens een strafrechtelijk verleden hebben. De woordvoerder laat aan RTL Boulevard weten dat de politie uitgaat van een doelgerichte actie. "We nemen het erg serieus en onderzoeken de zaak." Maar blijkbaar zijn ze nu alweer vrijgelaten. En ook Tamara snapt daar niks van. "Vanochtend heb ik te horen gekregen dat de verdachten die mij hebben aangevallen niet meer vast blijven zitten." De housewife reageert vol ongeloof. "Het is echt onbegrijpelijk dat zij na deze bizar gewelddadige aanval nu alweer de straat op mogen, met als klap op de vuurpijl een coach mee naar huis. Misdaad loont in dit land lijkt wel", schrijft ze op haar Instagram.

Impact is groot 

Tamara heeft nog steeds last van de aanval. Door de klappen op haar hoofd heeft ze geheugen- en concentratieproblemen. En ze voelt zich totaal niet veilig. "Ik zelf leef nog steeds elke dag met de gevolgen van wat er is gebeurd." Ze schrijft verder: "Mijn advocaat heeft vandaag contact met het Openbaar Ministerie om de situatie te bespreken en te bepalen hoe nu verder", deelt Tamara tot slot. "Ik hoop dat er snel een oplossing komt en dat er licht aan het einde van de tunnel zal zijn. Want die onzekerheid is echt afschuwelijk 😣."

In de toekomst kijken

Ook in Instagram Stories schrijft Tamara een update over de situatie. "Ik woon nog steeds niet thuis en rij ook niet in mijn eigen auto's. Vanuit de politie is nog geen info prijsgegeven helaas, ik weet dus niet meer nog over de zaak", deelt ze. "Ik film af en toe wel thuis (voor een nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam, red.), zoals vandaag, alleen gaat er dan beveiliging mee", verklaart ze. "Heel onwerkelijk allemaal. Bizar dat ik in deze situatie ben beland." Ze heeft dan ook maar een wens: "Ik wou dat ik in de toekomst kon kijken zodat ik weet waar ik aan toe ben. Alles is en blijft een groot vraagteken namelijk."

Meer op Instagram

Lees ook: Real Housewives-Tamara Elbaz schrikt van sterrenbeeld date in First Dates: "geen goede ervaringen mee"