Dit is het nieuwe huis van Gio Latooy

Media door Luna

Je kent hem vast wel, de bekende vlogger Gio Latooy. Na een tijdje in zijn villa in Krimpen aan de Lek te wonen, hebben hij en zijn vriendin Lynn nu besloten om te gaan verhuizen naar het Brabantse Sint – Willebrord.

Gio Latooy

YouTuber Gio Latooy vlogt elke dag voor zijn 1,4 miljoen abonnees, over zijn hele leven. Een paar maanden geleden maakte hij in zijn vlog duidelijk dat hij samen met zijn vriendin Lynn Hermanussen gaat verhuizen. Dat is dan officieel hun eerste huis samen. Ook heeft het koppel bekend gemaakt dat ze samen een kindje krijgen.. super lief. Het kleine gezinnetje gaat dus een nieuwe start maken in de luxe villa in Sint Willebrord.

Uitgave

Een luxe villa, en dat is ook wel te merken aan de prijs van dit enorme huis. Deze woning heeft namelijk een waarde van 2,3 miljoen euro… Wow. De vraagprijs was 2.295.000, maar uiteindelijk heeft Gio 2.322.000 betaald.. Maar dat is het dan ook wel waard. De twee hebben gekozen voor een villa van bijna 500 meter.

De woning van Gio Latooy

En die 500 meter, daar maken ze echt wel gebruik van. De gehele villa staat vol met beveiliging camera’s, maar liefst zeven om precies te zijn. Een uitgebreide buitenkeuken te vinden op het bouwterrein, inclusief een beschut terras. Ook zit er een zwembad in de tuin en is er een sauna in het huis te vinden, super luxe dus. De nieuwe woning van Latooy heeft negen kamers, waarvan vier slaapkamers en een badkamer. De keuken is echt heel huiselijk door de openheid en apparatuur. Met een speciale mencave waar Gio en zijn vrienden kunnen doen wat ze willen. En dat is nog niet alles.. Misschien wel wat Gio het tofste van zijn huis vindt: de garage. Daar kan hij zijn twee dikke auto’s kwijt. De woning heeft een energielabel van A++++ en het huis beschikt over zo’n honderd zonnepanelen, waardoor de energiekosten van de woning erg laag liggen.

Proces op socials

Gio's familie en vrienden zijn erg blij voor hem en kijken erg uit naar het eindresultaat. Het koppel is al volop bezig met de verbouwing, en deelt dit met hun trouwe volgers. Gio vertelt dat zijn kindje sowieso niks tekort komt en dat de twee niet kunnen wachten om ouders te zijn. Op YouTube staat een huistour online, en kan je het gehele verhuis proces meevolgen. Het huis ziet er dan ook fantastisch uit door de luxe meubels in de woning. Gio vertelt dat dit ook belangrijk is voor zijn werk, rust en entertainment.

Klik hier om Gio's nieuwe huis te zien.

Ben jij ook zo benieuwd naar het eindresultaat?