Yay! Netflix hit Nobody Wants This krijgt een tweede seizoen

Media door Anne-Fleur

Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat Netflix uitkwam met dé nieuwe hit romcom van deze tijd. Je raadt het al, we hebben het natuurlijk over de serie Nobody Wants This. In de reeks zien we Kirsten Bell én Adam Brody een prachtig liefdesverhaal uittekenen. De afleveringen hadden we zo uitgekeken, want bingeable dat is de serie wel. Toen was het wachten op een aankondiging van een nieuw seizoen... en die is er nu!

Lees ook: Dit is alles dat we al weten over de film over de hitserie Peaky Blinders

Hitserie Nobody Wants This

De seriekijkende wereld was in rep en roer, want er is een nieuwe serie aangekomen die écht heel erg leuk is. In de Netflix-serie Nobody Wants This volgen we Joanne (Kristen Bell, van The Good Place en de stem van Gossip Girl), die samen met haar zus een podcast heeft waarin letterlijk alles open en eerlijk wordt besproken door de dames. Tijdens een avondje bij een gemeenschappelijke vriendin ontmoeten Joanne en Noah (Adam Brody, van The O.C. en Gilmore Girls) elkaar, en de vonken spatten direct van het scherm. De twee worden stapelverliefd, maar dit verloopt niet zonder de nodige hobbels. Noah heeft kort geleden zijn relatie verbroken en is op weg om opperrabbijn te worden. Joanne heeft bijzondere trekjes en probeert die met man en macht voor Noah te verbergen. Daarnaast is Joanne niet Joods, iets dat een groot punt is voor de Joodse gemeenschap en Noah's familie.

Populair

Dat de reeks zo populair is snappen we wel! Naast de twee super knappe hoofdrolspelers (sorry, maar we zwijmelen nog steeds weg bij Adam Brody), is het verhaal én de humor iets wat we niet veel hebben gezien in de laatste jaren. Zoals je misschien al wel vaker hebt gedacht, films zoals ze die in 2006 maakten, maken ze niet meer. En een romantische comedy die níet al te cringe is, is precies wat we nodig hadden. More like Everbody Wants This.

Tweede seizoen Nobody Wants This

Mocht je de Nobody Wants This nog niet gezien hebben, dan willen we natuurlijk niets voor je spoilen. Wél was het einde een mooi einde, maar zouden we het verhaal alsnog verder zien gaan. I mean, wat gaat er gebeuren tussen Joanne's zus en Noah's broer...? We need more! Nou, al onze gebeden zijn gehoord, want Netflix heeft een paar dagen geleden de komst van een tweede seizoen aangekondigd. De Netflix Headquarters hebben blijkbaar ook gehoor gekregen van alle rumoer rondom de serie, dat ze er snel een tweede seizoen aanplakten. En gelukkig maar, want wij kunnen nú al niet meer wachten. Nou ja, dan gaan we seizoen 1 nog maar een keertje kijken.

Meer op Instagram