B&B Vol Liefde: Jan deelt een verrassend liefdesgeheim

Media door Zita

Afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde zagen we verschillende mannen afreizen naar Griekenland voor Iris. Ook Jan was één van deze liefdeslogees. Ondanks dat ze samen veel yamas hebben geroepen, hebben gedanst en ze een duidelijke klik hadden, was dit toch meer vriendschappelijk. Iris heeft inmiddels de liefde gevonden bij de Griekse Sakis, maar Jan spreekt zich nu uit over een liefdesgeheim.

Lees ook: Finally! B&B Vol Liefde-Sjoerd vertelt wat er écht speelde tussen hem en Mirjam

B&B Vol Liefde naar de Televizier Ring

Jan en Iris maken zich beiden klaar voor een spannende avond. Vanavond vindt namelijk het Televizier Ring Gala plaats en B&B Vol Liefde is één van de kansmakers om de ring te winnen. Jan heeft zich al in een prachtig pak gehesen.  Hij ziet er prachtig uit en Jan en de deelnemers zijn dan ook de échte sterren van de show. “Hoe dat nou gekomen is, daarover heb ik geen idee. Ik heb eigenlijk niks bijzonders gedaan. Ik ben gewoon mezelf gebleven,” vertelt Jan.

Jan en de liefde

Jan vond helaas niet de liefde in Griekenland, maar hoe zit dat nu? Hij verklapt dat er nu wel iets nieuws is op het liefdesgebied. Oeh! Jan vertelt dat hij niet bezet is, maar…. “Dit is een geheimpje natuurlijk. Ik ben aan het daten. Het is nog heel erg pril,” vertelt Jan. Wanneer hij dit vertelt, verschijnt er wel een grote glimlach op zijn gezicht. Hoe lief! Wie deze dame is, daar deelt hij niks over, maar een ding weten we wel: ze mag in haar handen knijpen met zo'n topper als Jan!

Lees ook: OMG! B&B Vol Liefde-Mirjam is tot over haar oren verliefd en deelt romantische foto

Iris en Sakis

Iris vond haar liefde dus niet bij Jan, maar pas na de uitzendingen bij de Griekse Sakis. Tijdens de reünie zagen we dat Iris dolgelukkig is met Sakis en dat de liefde er bij hen allebei er vanaf spatte. Ook Iris is aanwezig bij het gala van de Televizier Ring. En je raadt het misschien al: ze heeft een mooi blauwe outfit aan.

Televizier-Ring

Vanavond, donderdag 17 oktober, is het Gouden Televizier-Ring Gala weer op tv. Er waren een hoop programma’s genomineerd waar we op konden stemmen, maar de laatstge drie genomineerde tv-programma’s zijn: B&B Vol Liefde, Denken Aan Holland en Dwars Door De Lage Landen. De genomineerden voor beste presentator zijn: André van Duin (Omroep Max), Ewout Genemans (RTL/Videoland) en Tim Hofman (BNNVara).