B&B Vol Liefde-Iris maakt opnieuw verrassende carrièremove

Media door Alyssa

Afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde stond in het teken van Iris en haar zoektocht naar de ware liefde. Vanuit haar blauwe gastenverblijf aan de Griekse kust ontving ze meerdere mannen, maar helaas wist geen van hen haar hart te veroveren. Toch heeft Iris de kijkers iets waardevols nagelaten: het woord "Yamas!" En nu lijkt ze zelfs een muzikale carrière te zijn gestart. Hint: het heeft alles met "Yamas!" te maken.

B&B Vol Liefde-deelnemers blijven in de schijnwerpers

Hoewel de laatste aflevering van B&B Vol Liefde alweer even geleden is, zijn er toch een aantal deelnemers die we niet snel zullen vergeten. Zo keert Els binnenkort terug in een nieuw tv-programma en heeft Jannes de ambitie om influencer te worden. En natuurlijk kunnen we Iris en haar Griekse lover voorlopig niet uit het oog verliezen.

Yamas! De hype die Iris creëerde

Dankzij Iris kunnen we nu niet meer proosten zonder luidkeels "Yamas!" over het terras te roepen. Haar uitspraak ging viral op TikTok en zelfs volkszanger Peter Borkes sprong op de hype-trein. Hij bracht het nummer "Yamas!" uit, compleet met een videoclip waarin Iris zelf te zien is terwijl ze vrolijk "Yamast".

De tekst gaat verder onder de video.

Een vrouw van vele talenten

Iris blijkt een ware duizendpoot te zijn. Naast het runnen van haar B&B, lanceerde de ondernemende dame onlangs ook een 'Yamas'-kledinglijn. Van foute kersttruien tot vrolijke sokken, alles in Iris' favoriete kleur: blauw. Haar doel? Het Griekse gevoel van samenzijn en genieten verspreiden. "Het gaat niet alleen om de producten, maar om het gevoel van samenzijn en genieten, zoals de Grieken dat doen", zegt Iris, over haar 'Yamas'-kledinglijn

Wat kunnen we nog verwachten van Iris?

Met haar aanstekelijke persoonlijkheid, ondernemende geest en liefde voor Griekenland, is het duidelijk dat we nog veel meer van Iris gaan zien. Of het nu gaat om haar muzikale carrière, haar kledinglijn of misschien wel een nieuw tv-avontuur, één ding is zeker: Iris zal ons blijven verrassen. Yamas!

Iris vindt liefde na B&B Vol Liefde

Hoewel het niet helemaal is gelukt tussen Iris en Jan, is Iris absoluut niet alleen! Na het programma heeft ze haar prins op het witte paard gevonden en beleeft ze nu veel gezellige nachten tussen de lakens. You go, girl! We zijn natuurlijk super nieuwsgierig naar hoe het nu gaat tussen haar en haar Duitse lover. In de reünie-aflevering deelt Iris het romantische verhaal van hoe ze haar nieuwe liefde, Tszakis, heeft ontmoet. "De Grieken wisten dat ik op zoek was naar een man, dus er kwamen veel voorstellen van familieleden en goede vrienden die ook nog vrijgezel waren", vertelt Iris met een glimlach. Hoe schattig is dat? Maar er is een probleem... Wat is het probleem, vraag je je af? Iris vertelde bij Renze dat ze een lange afstandsrelatie heeft. "Helaas woont hij in Duitsland. Hij komt af en toe naar Griekenland. Ik hoop hem in oktober weer drie dagen te zien. Het is nog even een lange afstandsrelatie," deelt Iris.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'