Juicy! B&B Vol Liefde-Iris hint op spannende nacht

Media door Alyssa

Je raadt nooit wat Iris uit B&B Vol Liefde zojuist op haar Instagram heeft gedeeld! In een video hint ze naar iets mega spannends waar ze haar volgers compleet mee verrast. Het lijkt erop dat ze eindelijk heeft gekregen waar ze al die tijd naar verlangde. Juist ja, een wilde nacht tussen de lakens. You go, Iris!

Iris laat fans smullen van mysterieuze video

In de video op haar eigen Instagram-account zegt Iris: "Even m’n eigen bed opmaken vandaag. Als je daar recent met een man nog...", maar voordat ze verder kan, wordt ze ineens onderbroken door een vrolijk piep-geluidje. Hierdoor zijn haar woorden niet helemaal te verstaan. Hmm, suspicious much? Maar wacht, het blijft niet bij die ene teaser! Aan het eind van de video vraagt Iris: "Met wie heb ik...", maar opnieuw is haar boodschap niet volledig hoorbaar. Iris, je maakt ons zó nieuwsgierig!

Fans speculeren erop los: wie is de gelukkige man?

Natuurlijk gaan de fans helemaal los in de comments. Ze vragen zich massaal af wie de lucky bastard is geweest. Was het soms Jan? Of toch een andere man? Een van haar volgers schrijft: "Hihi, je houdt 't lekker spannend", terwijl een ander reageert met: "Ik ben heel benieuwd". Same here! Iris, vertel ons meer.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post van Iris. 

Meer op Instagram

Reünie belooft vuurwerk (en niet alleen onder de lakens)

De reünie van B&B Vol Liefde 2024 belooft ons heel wat duidelijkheid te geven, mark our words. We zijn natuurlijk allemaal curious of Iris en Jan nog steeds een setje zijn. Ze werden onlangs namelijk samen gespot op een terrasje in Nederland. Maar er is meer! We krijgen eindelijk de tea over de kruisbestuiving-koppels van dit seizoen. Malgosia en Peter hebben zichzelf al aangekondigd als setjeCute! Maar eh, Peter moest wel even zijn staart knippen en zijn tanden laten opknappen. Gotta look fresh for your girl, right?

Save the date: B&B Vol Liefde reünie

Dus wil je getuige zijn van die overspringende vonk? En natuurlijk eindelijk weten met wie Iris nou tussen de lakens is gekropen? Zet de B&B Vol Liefde reünie dan maar vast in je agenda! Donderdag 12 september op RTL 4 krijgen we alle antwoorden. Of voor de die-hards onder ons: woensdag 11 september is de aflevering al te zien op Videoland. Deze B&B Vol Liefde reünie wil je écht niet missen, trust us!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia eerlijk over verzwegen zoon: 'Gaat slecht met hem'