Romance alert! B&B Vol Liefde-Malgosia vindt liefde na reünie

Media door Alyssa

Wow, hoe leuk is dit?! Nog vóór de B&B Vol Liefde-reünie op tv komt, is er al geweldig nieuws: er is een nieuw liefdeskoppel ontstaan tussen twee deelnemers. En je raadt nooit wie... Malgosia en Peter hebben elkaar helemaal gevonden in Nederland. Ja, het is écht waar, deze twee zijn nu een stel.

Malgosia <3 Peter 

Oké, even een snelle recap: Malgosia ging tijdens B&B Vol Liefde eigenlijk voor Albert in het zonnige Spanje, terwijl Peter het hart probeerde te veroveren van Iris in het prachtige Griekenland. Maar tijdens de reünie-opnames sloeg de vonk over tussen deze twee. Ze hadden zo’n goede klik dat ze nu helemaal verliefd door het leven gaan als echte tortelduifjes. En guess what? Ze kunnen het romantische nieuws gewoon niet meer voor zich houden, zelfs niet met het strenge RTL-verbod om vóór de reünie iets los te laten.

Liefde op de boot

Het is niet de eerste keer dat Peter de regels van RTL aan zijn laars lapt. Eerder liet hij al wat los op zijn eigen Facebook-pagina. Wanneer Shownieuws hem vraagt naar zijn nieuwe vlam, steekt hij niet onder stoelen of banken hoe het begon: "Tijdens de reünie hebben we wat gepraat en toen dacht ik: hey, waarom nodig ik je niet uit op mijn boot? Dan kunnen we lekker bijpraten". En zo gezegd, zo gedaan! Malgosia voegt er met een knipoog aan toe: "Beneden is ook een slaapkamer, voor het geval het uit de hand loopt". Of het nu écht serieus wordt, daar zijn ze nog niet helemaal uit. Maar de klik is overduidelijk. Malgosia grapt: "Hij wil met me trouwen, maar ik moet eerst nog leren dansen". En Peter? Die prijst haar zorgzaamheid, in tegenstelling tot Iris. "Bij Iris kreeg je niks te eten".

Eisen van Malgosia

Maar hold up, Malgosia had wel wat eisen voordat ze het serieus met Peter wilde proberen. Zo moest hij eerst afscheid nemen van zijn geliefde staartje, want daten met dat kapsel? Echt niet! En alsof dat nog niet genoeg was, stuurde ze hem ook nog naar de tandarts voor een frisse update. Dit alles onthult ze tijdens een Q&A op Instagram.

Save the date: B&B Vol Liefde reünie

Dus wil je getuigen zijn van de overspringende vonk? Zet de reünie dan maar vast in je agenda: donderdag 12 september op RTL 4! Of voor de die-hards onder ons, woensdag 11 september al te zien op Videoland. Deze B&B Vol Liefde reünie wil je écht niet missen, trust us!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia eerlijk over verzwegen zoon: 'Gaat slecht met hem'