Déze BN’ers zijn te gast in het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst

Media door Janine

Exciting nieuws voor de liefhebbers van het Nederlandse televisieprogramma Boerderij van Dorst: er komt namelijk een nieuw seizoen aan van dit spraakmakende programma, waarin BN’ers samen met Raven van Dorst op haar boerderij verblijven. Benieuwd wanneer je de eerste beelden van het programma kunt bekijken? We love to tell you.

Boerderij van Dorst

In het programma nodigt Raven van Dorst wekelijks twee BN’ers uit op haar boerderij. Raven, bekend van haar rockcarrière en als presentatrice, steekt samen met haar gasten de handen uit de mouwen. Ze voeren allerlei klussen uit, zorgen voor de dieren en planten gewassen. Naast deze activiteiten gaat Raven in gesprek met haar gezelschap en worden er diepgaande gesprekken gevoerd over het leven, persoonlijke kwesties en hun carrières.

Het eerste seizoen van Boerderij van Dorst ging in première in 2021, en dankzij het succes van het programma en de oprechte, eerlijke interviews is er inmiddels een vierde seizoen aangekondigd. In dit seizoen worden opnieuw de contrasten tussen het eenvoudige boerenleven en de hectische levens van de beroemdheden getoond.

De gasten van het vierde seizoen

In het vierde seizoen van Boerderij van Dorst zullen weer veel bekende gezichten langskomen. In eerdere seizoenen waren onder meer Eva Jinek, Hanneke Groenteman, Bram Krikke en S10 te zien. BNNVARA heeft onlangs de gasten van dit seizoen bekendgemaakt, en we delen ze graag met je! Dit seizoen komen onder andere zangeres Maan, zangeressen Sanne Hans en Davina Michelle langs op de boerderij. Daarnaast zijn ook rappers Donnie en Freddy Tratlehner, schrijfster Saskia Noort, dichteres Lieke Marsman, acteur Henry van Loon, tatoeëerder Henk Schiffmacher, en cabaretier Najib Amhali te gast.

De eerste BN’ers die te zien zijn in de openingsaflevering van het nieuwe seizoen, zijn rapper Donnie en zangeres Sanne Hans.

Raven van Dorst

Na de start van het programma Boerderij van Dorst heeft heel Nederland zich afgevraagd of Raven daadwerkelijk op de boerderij woonde. Veronica Inside heeft dit voor je uitgezocht en wij deelden twee jaar geleden een artikel hierover. Nieuwsgierig naar het antwoord? Lees het artikel hier.

Wanneer en waar?

Het vierde seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf 9 oktober 2024 elke woensdagavond om 20.25 uur te zien op NPO3. Kun je het programma niet live bekijken? No worries, je kunt de afleveringen ook terugkijken via NPO Start of streamen via NLZiet. Alle seizoenen van Boerderij van Dorst bingewatchen? Bekijk de eerste drie seizoenen terug via NPO Start of NLZiet.