Wie had dit verwacht? B&B Vol Liefde-Margreeth bezoekt Albert in Spanje

Media door Alyssa

Afgelopen zomer zaten we allemaal aan de buis gekluisterd voor B&B Vol Liefde. Eén van de meest spraakmakende deelnemers was toch wel Margreeth, die naar Schotland trok om haar hart te verliezen aan Robert Jan. Hoewel het even leek te klikken tussen de twee, besloot Margreeth plots om de show te verlaten. Maar nu is er een plottwist: Margreeth is gespot bij het kasteel van niemand minder dan Albert!

Vakantie met vriendinnen in Spanje

Margreeth geniet momenteel van een welverdiende vakantie met haar vriendinnengroep in het zonnige Spanje. Wat blijkt? Hun accommodatie ligt op slechts een steenworp afstand van Alberts kasteel. Natuurlijk kon Margreeth de verleiding niet weerstaan om even een kijkje te nemen. In gesprek met Realitea doet ze een boekje open over haar bezoek. "Ik kom net van het kasteel van Albert. Met vriendinnen was ik op vakantie en we zaten tien minuten van het kasteel. Dus we moesten wel even gaan kijken."

Contact met Joyce

Voordat ze op pad ging, appte Margreeth nog even met Joyce, de vrouw die uiteindelijk Alberts hart veroverde in B&B Vol Liefde. Helaas waren Joyce en Albert zelf niet aanwezig tijdens Margreeths bezoek. "Zij waren helaas in Nederland, maar je weet niet wat je ziet. Het is nog veel mooier dan je zag op televisie. Dus we hebben daar heerlijk gegeten."

Tinnen Soldaatjes en Nederlandse Fans

Eenmaal aangekomen bij het kasteel, kon Margreeth het natuurlijk niet laten om even te poseren bij de beroemde tinnen soldaatjes, of "poppetjes" zoals zij ze toch nog stiekem noemt. "We hebben de hele act nagedaan." Wat Margreeth echter het meest verbaasde, was de overweldigende aanwezigheid van Nederlandse B&B Vol Liefde fans bij het kasteel. "Er waren superveel Nederlandse mensen, daar ben ik dan ook nog steeds helemaal verbaasd over dat iedereen je daar dan herkend." Benieuwd naar Margreeths avonturen bij Alberts kasteel? Check snel de video hieronder voor een exclusief kijkje achter de schermen van deze bijzondere kruisbestuiving tussen twee B&B Vol Liefde iconen!

De tekst gaat verder onder de video. 

Meer op Instagram

Liefde na B&B Vol Liefde

Wie weet wat de toekomst nog voor Margreeth in petto heeft in haar zoektocht naar de liefde! Op dit moment heeft ze nog geen nieuwe lover gevonden. Charlotte doet dit een stuk beter! Tijdens B&B Vol Liefde ging ze op bezoek bij Mike, maar nu heeft ze zelf een partner aan de haak geslagen. En guess what? Ze is tot over haar oren verliefd. Haar familie heeft hem zelfs al ontmoet. How cute is dat?!

Lees ook: Mike uit B&B Vol Liefde openhartig over kinderwens met nieuwe vriendin