Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is nu te zien: dit zijn alle kandidaten

Media door Zita

Vanaf gisteren, maandag 7 oktober, is er een nieuw seizoen te zien van Holland’s Next Top Model. In dit programma gaan de nieuwe deelnemers de strijd met elkaar aan voor de titel Holland’s Next Top Model. Om je even kennis te laten maken met de nieuwe deelnemers van dit seizoen, hebben we ze even voor je op een rijtje gezet.

Holland's Next Top Model 2024

In het veertiende seizoen van HNTM is Loiza Lamers de host van dit programma. Yolanda Hadid (de moeder van Gigi en Bella Hadid) zit onder anderen in de jury en zij weet als geen ander wat nodig is om succesvol te worden. Een nieuwe toevoeging aan het jurypanel is Rodney Lam, co-owner van het ineternationaal bekende street fashion merk Daily Paper. Het nieuwe seizoen is nu zien op Videoland.

Fleur (19)

De grote droom van Fleur is een carrière voor de camera. Op dit moment is ze nog bezig met haar studie rechten, maar ze is ook bezig met deze grote droom. Ze heeft nog niet veel ervaring, maar ondanks dat, ziet haar omgeving haar als ‘ruwe diamant’ met veel potentie. Ze droomt van internationaal succes met als haar grote voorbeeld Romee Strijd. Haar motto: "Positief denken brengt je verder" en wil hiermee zeker een onvergetelijke indruk maken.

Fleur Holland's Next Top Model 2024

Prince (20)

Prince studeert op dit moment aan de PABO en maakt content voor Jumbo’s op zijn TikTok-kanaal. Hij kan niet wachten om deel te nemen aan dit grote avontuur. Hij hoopt met zijn rode haren en sprankelende lach grote merken als Diesel en Dior te veroveren. Hij is helemaal klaar om dit modellenavontuur te beginnen.

Prince Holland's Next Top Model 2024

Julia (19)

Julie heeft al kennisgemaakt met wat modellenwerk en is nu klaar om de volgende stap te zetten. Ze is opgegroeid in een hechte familie waar veel familieleden in dezelfde straat wonen. Thuis is voor haar een belangrijke plek, maar ze droomt er wel van om de wereld rond te reizen als model. Haar grote droom? Een plek op de catwalk van Dior.

Julia Holland's Next Top Model

Arshea (26)

Op dit moment werkt Arshea als PA bij een interieurbedrijf. Toch werkt ze liever fulltime als model. Ze heeft al een beetje ervaring, en met de persoonlijke groei die zij heeft meegemaakt, is dit voor haar hét moment om door te pakken. Ze is een lieve dame die precies weet wat ze wil: de nieuwe Holland’s Next Top Model worden.

Arshea Holland's Next Top Model 2024

Melike (22)

Deze dame woont zowel in Turkije als ik Nederland. Ook al heeft Melike nog geen modellenervaring, ze is al wel twee keer gescout en ze heeft altijd al gedroomd om te lopen voor haute couture voor merken als Chanel. Melike heeft niet alleen een vrouwelijke kant, maar ook een stoere kant, want ze rijdt ook motor en is altijd op zoek naar adrenaline. Volgens haar gaan mode en avontuur dan ook ontzettend goed samen.

Melike Holland's Next Top Model 2024

Jearnisa (20)

Jearnisa komt uit Pijnacker en is helemaal ready om haar modelambities waar te maken. Ze heeft een unieke uitstraling en droomt ervan om te schitteren voor merken als Guess en YSL. Jearnisa komt niet alleen om te winnen, maar oom om te laten zien dat je met een positieve houding en veel enthousiasme je grootste dromen kunt waarmaken.

Jearnisa Holland's Next Top Model 2024

Justus (19)

Nadat Justus zijn gymnasium had afgerond, heeft hij een tussenjaar genomen om zijn dromen te volgen. Op dit moment schrijft hij een televisieserie en is hij aan het werk als content creator. Toch hoopt hij ook modellenwerk aan dit lijstje toe te voegen. Hij is dus helemaal klaar om de modelwereld te veroveren.

Justus Holland's Next Top Model 2024

Nikki (22)

Nikki twijfelde jarenlang om de stap te zetten richting de modellenwereld. Op dit moment werkt ze als administratief medewerker bij het Openbaar Ministerie, maar zet nu eindelijk de grote stap. Ze heeft een passie voor fotografie en ervaring in hiphopdans, en hoop met haar opvallende sproetjes de modellenwereld te veroveren.

Nikki Holland's Next Top Model 2024

Sterre (19)

Sterre droomt als sinds ze een klein meisje is van een modellen carrière. Nu wil ze haar droom waarmaken bij Holland’s Next Top Model. Sterre voelt zich helemaal ready met twee manden modellenwerk in Mexico-Stad en een nuchtere Friese mentaliteit. Ze is klaar voor een internationale carrière. "Ik kan best onhandig zijn, maar met modellenwerk ben ik serieus en gedreven" zegt Sterre.

Sterre Holland's Next Top Model 2024

Tobias (24)

Tobias komt uit Dronten en heeft al een danscarriere achter de rug. Hij is klaar voor een nieuwe uitdaging, en ondanks zijn eerdere ervaring met modellenwerk, is dit voor Tobias de perfecte kans om zijn zelfvertrouwen als model te vergroten. Hij droomt ervan om een modeshow in de kleding van Jacquemus te lopen, want dat sluit perfect aan bij zijn stijl.

Tobias Holland's Next Top Model 2024

Royano (20)

Royano heeft een succesvolle periode gehad in de Eredivisie basketbal en wil zich nu richting op zij nieuwe passie: modellenwerk. Royano woont in Nieuwegein en is een student Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij heeft een echte winnaarsmentaliteit en is hiermee gedreven om Holland’s Next Top Model te winnen.

Royano Hollands Next Top Model 2024

Stef (25)

Stef komt uit Limburg en woont op dit moment in Amsterdam. Hij droomt er al jaren van om door te breken als topmodel. Stef heeft een succesvolle danscarrière in Nederland en Geneve achter de rug en wil nu zijn focus leggen op de modellenwereld. Hij voelt zich dan ook meer dan op zijn gemak om voor de camera te schitteren. Hij hoopt met zijn unieke stijl jongere modellen te inspireren om zichzelf te omarmen.

Stef Holland Next Top Model 2024

Jort (24)

Is Jort de Brad Pitt en Chris Hemsworth van de Lage Landen? Jort is een sportieve jongen uit Hoorn en werkzaam als ondernemer en sportdocent. Zijn motto: “Ik zou niet meedoen als ik geen kans op winnen had.” Hiermee is hij helemaal klaar om Holland’s Next Top Model te winnen.

Jort Hollands Next Top Model

Gitte (23)

Gitte is schoonheidsspecialiste in een wellness en ze geniet ervan om te werken met make-up en verzorging. Ze woont samen met haar moeder in Tiel en familie is ook erg belangrijk voor haar. Ze is er helemaal klaar voor om haar droom waar te maken: meedoen aan HNTM. Ze voelt zich geïnspireerd door modellen als Bella Hadid en heeft genoeg zelfvertrouwen om deze stap te zetten.

Gitte Holland's Next Top Model 2024