Love is in the air: B&B Vol Liefde-Charlotte straalt van verliefdheid

Media door Alyssa

Afgelopen zomer ging Charlotte all-in voor de liefde in B&B Vol Liefde, maar helaas bleek al snel dat het geen match made in heaven was tussen haar en Mike. En alsof dat nog niet genoeg was, flapte ze per ongeluk ook nog uit hoe het afliep tussen Mike en Noor. Oeps, sorry not sorry! Maar geen paniek, want Charlotte heeft nu zélf de liefde gevonden, en deze keer zonder camera's erbij. In Grazia vertelt ze alles over haar nieuwe lover.

Nieuwe liefde blijkt geen onbekende 

Hoewel Charlotte voor de liefde naar Spanje vertrok, bleek haar true match een stuk dichter bij huis. "Ik ken hem eigenlijk al een hele tijd. Hij is een oude bekende van me, en ik had niet verwacht dat er nog iets tussen ons zou opbloeien. We vonden elkaar altijd wel leuk; ik kon altijd enorm met hem lachen. Maar we waren elkaar op een gegeven moment uit het oog verloren."

Geen vonken tijdens B&B Vol Liefde, maar wel tijdens Koningsnacht 

Het was tijdens Koningsnacht dat de vonken echt begonnen te vliegen. Ze kwamen elkaar tegen op een feestje en dansten en kletsten de hele avond. Numbers werden gesaved, wekenlang werd er non-stop ge-appt en toen was het eindelijk tijd voor een echte date. Charlotte's vriend zit in de evenementenbranche en was een paar weken weg voor werk, terwijl zij zelf ook druk was. Maar zodra hij terug in Nederland was, sprongen de vonken er weer vanaf. En spoiler alert: het bleef niet bij één date!

Serious business: meet the fam 

Ondanks Charlotte's onregelmatige werktijden als private chef, is haar vriend helemaal chill. Door zijn eigen werk snapt hij het als geen ander dat Charlotte soms tot laat werkt. Match made in heaven, zeg maar! En het wordt alleen maar serieuzer tussen de twee tortelduifjes. Hij heeft zelfs al kennis gemaakt met Charlotte's moeder en broer tijdens haar verjaardag in augustus.

Romantisch tripje naar Italië 

Alsof het niet al cute genoeg was, gaan de lovebirds binnenkort samen naar Florence om romantisch door Italië te wandelen. Ik bedoel, hoe goals wil je het hebben?! "Het wordt steeds serieuzer en serieuzer. Ik heb echt het gevoel dat het goed zit voor langere tijd. We zijn helemaal verliefd!" Dus ook al vond Charlotte de liefde niet in B&B Vol Liefde, ze heeft nu haar eigen sprookje gevonden. You go, girl! 

Lees ook: Mike uit B&B Vol Liefde openhartig over kinderwens met nieuwe vriendin