Els van B&B Vol Liefde lanceert binnenkort haar eigen boek

Media door Maj

Els van B&B Vol Liefde, oftewel Who Els, lanceert binnenkort haar eigen boek. Els van Rhoode ging in Schotland het liefdesavontuur aan samen met Robert jan. Helaas leverde dat geen romantiek op en keerde Els weer huiswaarts. Toch heeft het B&B Vol Liefde avontuur haar wel wat leuks opgeleverd...

Els van B&B Vol Liefde schrijft haar eigen boek 

Eerder bracht B&B-eigenaar Debbie na haar liefdesavontuur met Paul een boek uit. Nu treedt Els in haar voetsporten en lanceert zij in novembeer haar boek: 'Somewhere Els: Reisavonturen van een voormalig stewardess'. Els kreeg na haar deelname aan B&B Vol Liefde ontzettend veel volgers erbij op social media. Ze verzamelt zo ongeveer 200.000 fans bij elkaar en be honest: wij snappen wel waarom. De kijkers vonden haar namelijk niet leuk, maar héél leuk. Gelukkig blijft het niet stil aan de kant van de voormalige stewardess, want vanaf 26 november kunnen we haar verhaal lezen.

Lees ook: Alles wat we tot nu toe weten over Rapper P Diddy en de Hollywooddrama

De inhoud van het boek

Zoals Els al eerder in het programma en op Instagram liet weten, heeft zij bijna twintig jaar over de wereld gevlogen als stewardess. Met dit boek wilt ze haar verhalen vastleggen en al haar speciale ontmoetingen op het vliegveld, de fijne sfeer met collega's en alle favoriete bestemmingen waar ze is geweest delen met ons. Zo vertelt Els bij RTL Boulevard waar haar boek grotendeels over gaat: "Over mijn reiservaringen met name tijdens mijn werk bij KLM. Ik heb zoveel leuke dingen gedaan, gezien en meegemaakt." Natuurlijk staat de ster van het boek - Who Els - zelf op de cover. Op de vraag of Robert-Jan nog in het boek voorkomt is ze nog niet zeker. "Nou dat zou ook nog kunnen, maar ik denk dat ik het bij mijn eigen voorkeur houd.", aldus Els. Het boek van Els is momenteel al te reserveren op Bol.com en wordt op 26 november gelanceerd. Wij zijn razend benieuwd en wensen Els heel veel succes met haar boek!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Anja was 'absoluut niet' verliefd op zeebonk Peter

B&B Vol Liefde-Els doet mee aan dit programma

Els zit niet stil, want naast het boek die ze gaat uitbrengen doet ze ook mee aan het programma Het Jachtseizoen. Of beter gezegd een vernieuwd concept van Het Jachtseizoen, namelijk Jachtseizoen Most Wanted. Vanaf 19 oktober te zien op Videoland. Dus dat betekent dat we Els in het oranje gaan zien, hoe leuk is dat?