B&B Vol Liefde-Anja was 'absoluut niet' verliefd op zeebonk Peter

Media door Zita

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is inmiddels al een tijdje afgelopen en daar huilen we nog steeds een beetje om. Gelukkig kunnen we af en toe nog steeds genieten van de juice die ons om de oren vliegt. Zo vertelt Anja ons nu iets waar we even van moeten slikken, want ze was geen moment verliefd op zeebonk Peter. Whut?

Anja en Peter uit B&B Vol Liefde

Als we keken naar Anja en Peter tijdens de afleveringen van B&B Vol Liefde, dan leek het alsof de liefde ervan afspatte. Zeker bij Peter, die wist eigenlijk wel zeker dat hij zijn laatste jaren met Anja wil doorbrengen. Op momenten leek het ook of Anja dolgelukkig was en misschien zelfs wel verliefd was op Peter. Ze wilde met hem filter, stuurde alle andere mannen weg en voelde zich bij hem op haar gemak.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Marcel bijt van zich af: 'Dit is niet eerlijk'

Anja niet verliefd?!

Maar, omg! Anja was volgens haar zeggen ‘absoluut niet’ verliefd Peter? In de reünie vertelde Anja al dat ze bij Peter (en eigenlijk ook bij de andere mannen) de communicatie miste). 'Een gesprek is een uitwisseling. 'En die uitwisseling heb ik hier heel weinig gehad,’ vertelt ze aan RTL Boulevard. Ondanks dat Anja absoluut niet verliefd was op zeebonk Peter of één van de andere mannen, kijkt ze wel positief terug op haal deelname aan het programma.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Walter eerlijk over Maria Tailor en Tamara Elbaz: ‘Mooie mensen achter maskers’

Hoe gaat het nu met?

Robert Jan en Suzanne verlieten het programma helemaal in love. Robert Jan had meerdere vrouwen over de vloer, maar hij gaf zijn hart uiteindelijk aan Suzanne. Daar waar veel mensen dachten dat Robert Jan misschien met Els zou eindigen, was dat niet het geval. Wel is Els ook nog steeds in de spotlights te zien, want ze schrijft niet alleen een boek over haar tijd als stewardess, maar ze doet ook mee aan het programma Jachtseizoen Most Wanted. Els zien we binnenkort dus in een oranje pak misschien wel over straat rennen.

Ook Malgosia is nog niet klaar met haar time of fame. Ze vond de aandacht wel leuk en zei er zelf over dat je niet meer nodig hebt dat ‘een verleden en een paar borsten’.  Malgosia wil zich misschien haarzelf aanmelden als B&B-eigenaar. Waar de één dat heel leuk vindt, vindt de ander dat minder leuk.