B&B Vol Liefde-Marcel bijt van zich af: 'Dit is niet eerlijk'

Media door Alyssa

Marcel uit B&B Vol Liefde heeft genoeg van de achterkamertjes van het programma en laat daar geen gras over groeien. Hij is echt niet blij met hoe de zaken achter de schermen worden geregeld en is er helemaal klaar mee om zijn mond te houden. Oei! Deze keer laat hij zijn frustraties niet achter de schermen, maar gooit hij zijn vuile was gewoon op tafel.

Geen reünie voor Marcel

Eerder zei Marcel nog dat 'ie graag bij de reünie wilde zijn, maar hij moest last minute afzeggen door een naar bericht. Marcel zegt dat hij dat nog doorgegeven heeft aan de productie, maar dat ze geen tijd hadden om dat bericht uit te zoeken. Dat klinkt best gek, toch?

Lees ook: B&B Vol Liefde-Ammarie doet een boekje open over Thijz: 'Wil me voorzichtig uitdrukken'

Tip voor nieuwe deelnemers: hou je bek!

In De Studentenshow met Cathy & Pascal gooit Marcel nog wat extra olie op het vuur. Hij heeft namelijk een tip voor de nieuwe deelnemers: blijf zo dicht mogelijk bij jezelf... "Of je wordt monddood gemaakt." Damn... Daar blijft het niet bij, Marcel vervolgt namelijk: "Ik ben helemaal niet negatief over het programma, maar zoals ik het nu zie worden er een paar mensen uitgekozen, van 'dat zijn de spraakmakers, de rest moet zijn mond houden en wordt nergens voor uitgenodigd'. Dat is niet eerlijk." Het klinkt nu alsof er achter de schermen van B&B Vol Liefde wat shady dingen gebeuren. Marcel denkt zelfs dat hij misschien te lastig is en daarom nergens bij mag zijn. En als dat zo is, is dat echt niet cool van de productie.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia smeert elke dag roomboter op haar gezicht: dit is waarom

Niet veel liefde na B&B Vol Liefde

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde heeft niet bepaald een overvloed aan romantiek opgeleverd. Tot nu toe zijn alleen Robert Jan en Suzanne, en Albert en Joyce nog samen. De rest van de koppels heeft het niet gered, maar gelukkig hoeven de meesten deze winter niet alleen onder een dekentje te Netflixen. Mike heeft buiten het programma de liefde gevonden, al houdt hij de identiteit van zijn gelukkige partner graag voor zichzelf. Ook Iris heeft in Griekenland haar hart verloren aan een Duitse adonis. Volgens haar beleven ze samen veel spannende nachten tussen de lakens, maar dat is wel afhankelijk van wanneer hij in Griekenland is, aangezien ze een latrelatie hebben.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris deelt liefdesupdate over haar nieuwe vriend: 'We hebben een probleem'