B&B Vol Liefde-Ammarie doet een boekje open over Thijz: 'Wil me voorzichtig uitdrukken'

Media door Alyssa

Helaas zit B&B Vol Liefde er weer op. Weken lang hebben we met de B&B-eigenaren mee kunnen genieten tijdens hun zoektocht naar de ware. Een van de deelnemers bij wie het maar niet wilde lukken was Thijz. Hij was overigens ook niet bij de reünie aanwezig. Een van de dames die zich voor hem op had gegeven, Ammarie, spreekt zich nu uit over wat ze nu echt van Thijz vindt en hoe ze zich voelde bij zijn afwezigheid.

De Thijzerinnen onder elkaar 

Na afloop van de reünie plaatst Ammarie een fotootje van haar en de andere vrouwen die zich voor Thijz hadden opgegeven op haar afgeschermde Instagram-account. Bij het kiekje van zichzelf Helena en Mariel schrijft ze:  “Zo, het zit erop”. Ze vervolgt: “Heerlijk en verrijkend om eindelijk bij te kunnen praten als Thijzerinnen onder elkaar. Ook al waren we maar met een ‘petit commité’. De man had ze wel mooi uitgezocht, Slim, handig en ‘goodlooking’.”

Lees ook: B&B Vol Liefde-Els heeft in deze kandidaat een nieuwe bestie gevonden

'Thijz is ingewikkeld en complex'

Hoewel Ammarie er een vriendelijk tekstje van kan maken, hebben we natuurlijk allemaal kunnen zien dat het er tijdens de aflevering minder happy aan toe ging... Ja, want het was nog al tenenkrommend hoe Thijz zijn vrouwen te woord stond tijdens de live verbinding. Het feit dat hij niet eens de moeite nam om naar Nederland te komen, geeft volgens ons een goed beeld van hoe hij werkelijk is. Wat Ammarie hier allemaal van vond? Nou hier geeft ze ook antwoord op, een volger vroeg dit namelijk op Instagram. “Ingewikkeld is mooi omschreven. Complex. Verder wil ik me voorzichtig uitdrukken. Ik denk dat mijn gezicht wel al boekdelen spreekt.”

Andere B&B Vol Liefde-koppels

Helaas zijn er dit seizoen niet veel koppels ontstaan. Alleen Albert en Joyce en RJ en Suzanne zijn nog samen. Het werd niks tussen: De besluiteloze Mike en Noor. Anja en Peter, want hij stelde haar toch te weinig vragen... Iris en Jan, die overigens wel BFFs zijn geworden. Arno en Niels en de pijn in Niels zijn ogen zei genoeg. Sad! En ook Thijz bleef alleen achter. Maar goed, we gunnen iedereen het allerbeste en hopen stiekem op nog veel meer liefde in een nieuw seizoen B&B Vol Liefde! En natuurlijk wachten we geduldig af want het kan zijn dat er naast Malgosia en Peter nog een hoop nieuwe kruisbestuiving liefdes ontstaan.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'