B&B Vol Liefde-Els heeft in deze kandidaat een nieuwe bestie gevonden

Media door Alyssa

De afgelopen weken hebben we kunnen genieten van alle ups en downs van B&B Vol Liefde! Een deelnemer sprong er deze reeks echt uit: Els. Ze groeide al snel uit tot dé publiekslieveling van het seizoen. Helaas stuurde RJ haar naar huis omdat hij het stiekem gewoon niet voelde, maar Els heeft meer overgehouden aan haar deelname dan alleen een groeiende Instagram-following. Ze heeft namelijk een waardevolle vriendschap gesloten met niemand minder dan... Mike!

Geen liefde, maar wel vriendschap op het eerste gezicht

Tijdens de reünie-aflevering sloeg de vonk over tussen Els en Mike. Nee, niet op romantisch gebied, maar wel op vriendschappelijk vlak. Els deelt op haar Instagram een fotootje van hen samen, waarop ze poseren met een glas champagne in hun handen. Ze blikt terug op hun eerste ontmoeting: "Mike sprong op en er volgde een enorme warme big hug. Ik keek hem aan en zei: 'Wat ben jij lang en wat ben jij knap... Ik zie een nieuwe match!' En wij lagen dubbel van het lachen." Ze vervolgt: "Wat een leuke klik hebben wij, ik kan zijn moeder zijn, maakt niet uit, voor vriendschap bestaat geen leeftijd. Ik heb in ieder geval een lieve vriend erbij."

Leeftijd is geen barrière voor vriendschap

Hoewel Els en Mike een flink leeftijdsverschil hebben, maakt dat volgens Els helemaal niets uit. Aan vriendschap zit geen leeftijd verbonden, vindt ze. En gelijk heeft ze! Het gaat om de klik die je met iemand hebt, ongeacht hoe oud je bent. Els en Mike hebben duidelijk een bijzondere band opgebouwd en hebben regelmatig contact met elkaar. Cute! Wie had dat gedacht? Je gaat naar een B&B om de liefde van je leven te vinden, maar in plaats daarvan kom je thuis met een nieuwe beste vriend. Dat is pas een plot twist! Els en Mike bewijzen maar weer eens dat het leven vol verrassingen zit en dat vriendschap op de meest onverwachte plekken kan ontstaan.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post van Els. 

Meer op Instagram

Andere B&B Vol Liefde-koppels

Helaas zijn er dit seizoen niet veel echte koppels ontstaan. Alleen Albert en Joyce en RJ en Suzanne zijn nog samen. Het werd niks tussen: De besluiteloze Mike en Noor. Anja en Peter, want hij stelde haar toch te weinig vragen... Iris en Jan, die overigens wel BFFs zijn geworden. Arno en Niels en de pijn in Niels zijn ogen zei genoeg. Sad! En ook Thijz bleef alleen achter. Maar goed, we gunnen iedereen het allerbeste en hopen stiekem op nog veel meer liefde in een nieuw seizoen B&B Vol Liefde! En natuurlijk wachten we geduldig af want het kan zijn dat er naast Malgosia en Peter nog een hoop nieuwe kruisbestuiving liefdes ontstaan.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'