Déze elektrische kinderwagen maakt jouw leven als moeder een stuk makkelijker

Kinderen door Zita

Als je moeder bent, weet je dat het een must is om een goede kinderwagen te hebben. Er zijn dan ook tal van kinderwagens die passen bij jouw gezinssituatie: één kind, een tweeling, twee jonge kinderen, er is voor ieder wat wils. Als je nog op zoek bent naar dé perfecte kinderwagen, dan hebben wij goed nieuws. De e-Gazelle S kinderwagen is namelijk een must-have voor iedere moeder, want het maakt jouw leven als moeder een stuk makkelijker. Of je nu een kersverse moeder bent of al een groot gezin hebt, deze elektrische kinderwagen wil jij hebben.

Een elektrische kinderwagen

Je kent het misschien wel: je kleintje ligt lekker te slapen in de kinderwagen en je loopt over een hobbelige weg. Jij moet hierdoor harder duwen en de hobbels maken je kindje wakker. Nooo! Je kleine niet blij, en jij ook niet. Met de e-technologie van de e-GAZELLE S hoef je je nooit meer zorgen te maken over hobbels die je kindje wakker maken. De elektronische ondersteuning zorgt er namelijk voor dat jij niet hard hoeft te duwen en je kindje niet zomaar wakker schrikt.

Daarnaast heeft de kinderwagen een automatische schommelfunctie. De e-technologie biedt naast de schommel functie ook ondersteuning bij het duwen, of je nu met één of twee kindjes onderweg bent. Dankzij de elektrische ondersteuning voor heuvels en stabiliteit op ongelijke oppervlakken kun je moeiteloos bergop of bergaf gaan, wat wandelen over elk terrein veel soepeler maakt. Zo valt jouw kleintje in slaap en kan jij even op adem komen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Flexibiliteit voor elk gezin

Of je nu een groot of klein gezin hebt, de e-Gazelle S kinderwagen past bij elke gezinssituatie. Dus of je nu een enkele kinderwagen nodig hebt of een kinderwagen met twee stoeltjes, de e-Gazelle S biedt een breed scala aan opties. Ook zijn er meer dan 20 configuraties mogelijk. Van wiegjes tot baby-autostoeltjes, het is er allemaal. Hoe fijn! Op die manier pas je het aan hoe jij het wil. Zo biedt de wieg een fijn plekje voor je pasgeboren baby, terwijl je oudere kindje lekkerder zit in een groter zitje. Je bent door de flexibiliteit voorbereid op elke situatie en dat is alles wat je wil als moeder!

cybex

Genoeg opslagruimte

Een ander groot voordeel is dat je genoeg ruimte hebt om andere spullen in de pakken. De e-Gazelle S kinderwagens zijn namelijk heel makkelijk om op te vouwen, waardoor hij in iedere auto past. En no worries, want je klapt hem ook binnen no time weer uit als je op je bestemming bent. Als moeder weet je ook dat je soms verzuipt in de spullen die je mee moet slepen. Ook daarvoor biedt de kinderewagen een oplossing, want je hebt een royale capaciteit van 23 kilo, verdeeld over een grote onderste mand en een extra afneembare winkelmand bij de kinderwagen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over te weinig opbergruimte.

Oók nog stijlvol

De e-Gazelle S is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. De elektrische kinderwagen is beschikbaar in zes moderne kleuren: Moon Black, Seashell Beige, Almond Beige, Stormy Blue, Stone Grey en Ocean Blue.

Of je nu net moeder bent geworden of al een groter gezin hebt, deze kinderwagen is een echte must-have in het leven van jou als moeder.