B&B Vol Liefde-Iris deelt liefdesupdate over haar nieuwe vriend: 'We hebben een probleem'

Media door Alyssa

De hele zomer hebben we genoten van de verschillende zoektocht naar liefde in B&B Vol Liefde. We maakten kennis met B&B-houder Iris in het zonnige Griekenland, waar ze even in een romantische spagaat leek te zitten tussen Peter en Jan. Het was echt een kwestie van kiezen met haar hart of haar hoofd. Peter trok zich uiteindelijk terug, waardoor alleen Jannis overbleef. Helaas bleef het bij een mooie vriendschap tussen Iris en Jan.

Iris vindt liefde na B&B Vol Liefde

Hoewel het niet helemaal is gelukt tussen Iris en Jan, is Iris absoluut niet alleen! Na het programma heeft ze haar prins op het witte paard gevonden en beleeft ze nu veel gezellige nachten tussen de lakens. You go, girl! We zijn natuurlijk super nieuwsgierig naar hoe het nu gaat tussen haar en haar Duitse lover.

Lange afstandsrelatie

In de reünie-aflevering deelt Iris het romantische verhaal van hoe ze haar nieuwe liefde, Tszakis, heeft ontmoet. "De Grieken wisten dat ik op zoek was naar een man, dus er kwamen veel voorstellen van familieleden en goede vrienden die ook nog vrijgezel waren", vertelt Iris met een glimlach. Hoe schattig is dat? Maar er is een probleem... Wat is het probleem, vraag je je af? Iris vertelde bij Renze dat ze een lange afstandsrelatie heeft. "Helaas woont hij in Duitsland. Hij komt af en toe naar Giekenland. Ik hoop hem in oktober weer drie dagen te zien. Het is nog even een lange afstandsrelatie," zegt Iris met een glimlach.

Grieks temperament

En wat maakt Tszakis zo bijzonder? Iris lacht en zegt: "Misschien dat Griekse temperament!" Tszakis is weliswaar in Duitsland geboren, maar hij heeft altijd een droom gehad om terug te komen naar Griekenland. "Dat heeft niks met mij te maken, maar ik hoop echt dat hij snel weer hier is", voegt ze toe met een stralende glimlach.

Andere B&B Vol Liefde-koppels

Helaas zijn er dit seizoen niet veel koppels ontstaan. Alleen Albert en Joyce en RJ en Suzanne zijn nog samen. Het werd niks tussen: De besluiteloze Mike en Noor. Anja en Peter, want hij stelde haar toch te weinig vragen... Iris en Jan, die overigens wel BFFs zijn geworden. Arno en Niels en de pijn in Niels zijn ogen zei genoeg. Sad! En ook Thijz bleef alleen achter. Maar goed, we gunnen iedereen het allerbeste en hopen stiekem op nog veel meer liefde in een nieuw seizoen B&B Vol Liefde! En natuurlijk wachten we geduldig af want het kan zijn dat er naast Malgosia en Peter nog een hoop nieuwe kruisbestuiving liefdes ontstaan.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'