B&B Vol Liefde-Mike opent hart over Noor: ‘Ze wil geen vrienden zijn’

Media door Alyssa

We hebben Mike in B&B Vol Liefde wekenlang zien worstelen met zijn gevoelens voor Noor - of misschien was het eerder een zoektocht naar die gevoelens. Nu het avontuur voorbij is, zijn velen benieuwd: is er nog contact tussen Mike en Noor? Mike onthult nu zelf het definitieve antwoord!

De klik tussen Mike en Noor in B&B Vol Liefde

Vanaf dag één dat Noor haar entree maakte in Mike zijn casa in B&B Vol Liefde, was de chemistry er gewoon. Deze two blondies hadden zoveel gemeen, van hun liefde voor watersport tot hun matching golden locks. Het leek meant to be, toch? Maar helaas, Mike kon zijn hart niet openstellen voor Noor. Noor besloot afstand te nemen en zelfs B&B Vol Liefde te verlaten. Maar plot twist! Mike vroeg haar later in het programma toch weer terug te komen. Iedereen dacht: yes, toch nog een happy ending. Maar nee hoor, tijdens de reünie-aflevering kwam de shock: Tussen Mike en Noor is het niets geworden, sterker nog Mike heeft al een nieuwe vriendin. Eentje met wie hij wél wil zoenen en zelfs baby's mee wil maken. Au!

Radio silence 

Dus, hoe staat het er nu voor tussen onze surfer boy Mike en zijn bijna-lover Noor? Nou, Charlotte heeft het eigenlijk al verklapt... En nu bevestigt Mike dit nieuws zelf. Tijdens een gesprek met RTL Boulevard kwam het pijnlijke nieuws namelijk naar voren: Mike en Noor spreken elkaar niet meer.

"Noor wil geen contact"

Aran Bade vroeg zich af of het contact helemaal verbroken is en Mike’s antwoord? "Met Noor heb ik geen contact meer." Hoe is dit precies gegaan? Mike legt uit: "Ze gaf aan dat ze geen vrienden meer wilde zijn." Ondanks de fijne tijd die ze samen hadden, zegt Mike: "Als zij geen contact met mij opneemt, neem ik wel contact met haar op. Ik hoop dat we het contact weer terugkrijgen."

Hoe zit het met de andere meiden? 

Maar Mike zit niet helemaal zonder contact. Zo heeft hij nog leuk contact met Kia, Robin en ook met Birthe. Dus het leven gaat verder, zelfs zonder Noor. En met een nieuwe vriendin aan zijn zijde heeft Mike natuurlijk niets om over te klagen! De surfer heeft overigens nog een bijzondere vriendschap overgehouden aan zijn avontuur. Hij is namelijk goed bevriend geraakt met niemand minder dan Els! Tijdens de reünie ontdekten de twee dat ze ongelofelijk goed met elkaar klikken. En het grote leeftijdsverschil maakt voor deze kersverse BFF’s helemaal niets uit.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Ammarie doet een boekje open over Thijz: 'Wil me voorzichtig uitdrukken'