B&B Vol Liefde-Walter eerlijk over Maria Tailor en Tamara Elbaz: ‘Mooie mensen achter maskers’

Media door Alyssa

Walter Spangenberg, aka Tantra Walter, is niet meer alleen bekend van B&B Vol Liefde. Hij heeft namelijk net zijn opwachting gemaakt in het programma Tamara & Maria's Therapy Trip. Samen met de twee Real Housewives of Amsterdam en een groep BN'ers krijgt hij spirituele lessen en therapie op Ibiza. Hoe sick is dat?

Walter twijfelde geen moment

In een interview met Shownieuws vertelt hij over zijn deelname aan het programma. En je raadt het al, de Tantra-goeroe hoefde niet lang na te denken om weer voor de camera's te verschijnen. Walter en spiritualiteit zijn namelijk onafscheidelijk, net als pindakaas en jam. "Ik kende Tamara en Maria eerst helemaal niet, maar toen ik ze ontmoette, dacht ik: dat zijn wel hittepetitjes", vertelt hij aan Shownieuws. Maar na een tijdje draaide hij helemaal bij. "Ik heb vooral geleerd dat er hele mooie mensen zitten achter maskers, die je normaal niet te zien krijgt." Wie had dat gedacht, hè?

Wennen aan medekandidaten

Aan sommige medekandidaten van Tamara & Maria's Therapy Trip moest hij even wennen, zoals Farja Farvardin. "Farja was eerst best wel afstandelijk, wilde niet knuffelen, maar op een gegeven moment zei hij zelfs: kom Walter, we gaan knuffelen." Dat is pas progressie, toch? Maar het was niet altijd rozengeur en maneschijn. De oud B&B Vol Liefde-kandidaat vond het soms lastig dat Farja de clown uithing tijdens bepaalde oefeningen. Hij had zelfs medelijden met de workshopleider. Dus wat deed hij? Hij sprak Farja erop aan, natuurlijk! "Het was geen botsing, maar een frustratiemomentje", legt hij uit.

Gemis van vriendin Anna Linde

Hoewel Tamara & Maria's Therapy Trip een te gekke ervaring was voor Walter, zat er toch een klein minpuntje aan vast. Zijn afwezigheid betekende namelijk dat hij zijn vriendin Anna Linde moest missen. En dat was best even balen. "Ik was blij dat ik weer terug was. Anna Linde woonde hier toen net pas en na twee weken ging ik een week weg. Dat was wel even slikken. Voor haar was het ook wel even moeilijk, op dit grote terrein", deelt hij.

Tamara & Maria's Therapy Trip

Maar goed, uiteindelijk heeft Walter een onvergetelijke tijd gehad op Ibiza met Tamara & Maria's Therapy Trip! Het programma is elke woensdag te zien op Videoland, en trust us, de eerste twee afleveringen zijn al next level. Je krijgt niet alleen de mooiste beelden van het eiland te zien, maar het is natuurlijk ook superleuk om al die BN'ers samen in actie te zien. Op Ibiza doen ze elke dag mee aan een nieuwe, eye-opening therapie. Denk aan tantra, alpaca's knuffelen, klankschalen, en zelfs danstherapie! En wie doet er allemaal mee? Boer Ayoub, Jaimie Vaes, Farja Farvardin, Walter Spangenberg, Diva Brons en Jacomien Zoer.

Lees ook: Gezinsuitbreiding voor B&B Vol Liefde-Walter en vriendin Anna Linde: 'Groot nieuws!'

Beeld: Screenshot uit 'Tamara & Maria's Therapy Trip' RTL / Videoland