Gezinsuitbreiding voor B&B Vol Liefde-Walter en vriendin Anna Linde: 'Groot nieuws!'

Media door Zita

Ondanks dat tantra-Walter de liefde niet vond bij één van de liefdeslogees bij B&B Vol Liefde, heeft hij inmiddels wel de liefde gevonden bij de 28 jaar jongere Anna Linde. Walter en Anna Linde zijn dolgelukkig met elkaar en hebben nu groot nieuws dat ze delen met de wereld. En dat nieuws delen ze in een Instagram-post met hun volgers.

Gezinsuitbreiding

Walter en Anna Linde delen in een nieuwe post op Instagram dat ze groot nieuws hebben. Dat de twee een relatie hebben, maakte bij veel kijkers de tongen los vanwege het leeftijdsverschil. Dat scheelt hun helemaal niks, want ze delen op Instagram nu een innige foto met de tekst: ‘Groot nieuws! We zijn zoooo blij!’ Op de eerste foto lijkt het alsof Walter en Anna Linde iets anders gaan aankondigen, maar ze nemen hun volgers graag in de maling. Nee, ze krijgen geen kindje, maar hebben twee nieuwe paarden: Hope en Jimmy. Tsja..

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Meer op Instagram

Lees ook: Walter laat van zich horen na RTL maatregel rondom B&B Vol Liefde-rel

Reacties

Ondanks dat veel volgers er bijna waren ingetrapt, kunnen ze er wel om lachen. Ook voor Walter en Anna Linde is dat fijn, want ze ontvingen nogal wat kritiek over het feit dat Walter en Anna wat jaartjes schelen. Maar daar liggen ze niet wakker van, want Anna Linde liet weten: 'Ik volg mijn hart en ik denk dat dat voor een hele hoop mensen belangrijk kan zijn. Als je het niet leuk vindt en het er niet mee eens bent, vraag jezelf dan eens af: wat voor last heb je er eigenlijk van?'

Lees ook: ‘Tantra’-Walter uit B&B Vol Liefde doet boekje open: ‘Heb nog nooit een tantra retreat gegeven’

Walter en Thijz uit B&B Vol Liefde

Walter is nog steeds erg gelukkig in Frankrijk in zijn ‘spiruwele’ omgeving. Hij heeft er zelfs nieuwe vrienden bij, want ook zagen we dat hij tegenwoordig optrekt met Thijz, die dit seizoen meedeed aan B&B Vol Liefde. Waar Thijz de nodige kritiek kreeg tijdens zijn deelname en na de reünie, steekt Walter hem juist een hart onder de riem. Thijz was namelijk niet aanwezig bij de reünie zelf en kwam nogal bot en kortaf over tijdens zijn videocall. Ook wilde Yvonne haar verhaal liever niet doen, omdat het toch nog te gevoelig voor haar lag. Hoe het nu met haar gaat, is niet bekend.

Lees ook: B&B Vol Liefde besties? Tantra-Walter steekt Thijz een hart onder de riem