B&B Vol Liefde besties? Tantra-Walter steekt Thijz een hart onder de riem

Media door Zita

Helaas is het derde seizoen van B&B Vol Liefde ten einde (huilen). Velen hebben inmiddels dus ook afscheid van elkaar genomen, maar er zijn ook mensen die juist dichter naar elkaar toe zijn gegroeid na de uitzendingen. Niet alleen op liefdesgebied, maar ook op vriendschappelijk gebied. Zo zien we dat Walter uit het vorige seizoen optrok met Thijz en hem nu een hart onder de riem steekt.

Walter en Thijz uit B&B Vol Liefde

Als je net zo’n fan bent van B&B Vol Liefde als wij, dan heb je vorig seizoen gegarandeerd ook gezien. Daar zagen we Tantra-Walter, een spraakmakende man die zeker opviel en die erg eigenzinnig was. Als we deze eigenschappen kunnen vergelijken met iemand van het afgelopen seizoen, is het wel met Thijz. En laat hen nou net dichter naar elkaar toegroeien, want Walter deelt op zijn Instagram-pagina een video samen met Thijz met een hartverwarmende tekst.

Lees ook: ‘Tantra’-Walter uit B&B Vol Liefde doet boekje open: ‘Heb nog nooit een tantra retreat gegeven’

Kritiek op Thijz

Als je naar de reünie hebt gekeken, dan zag je dat Thijz nogal, ja, afstandelijk was tijdens de uitzending. Thijz kreeg hierom, maar ook om zijn houding gedurende de afleveringen, nogal wat kritiek over zich heen. Hij kwam kil en onsympathiek over bij vele mensen. Maar volgens Walter is hier helemaal niks van waar. “Thijz… Wat een mooie lieve man!” deelt Walter op zijn Instagram. “Openhartig en kwetsbaar vertelde hij over zijn verleden en uitdagingen. Bij ons allemaal vormen gebeurtenissen uit het verleden onze patronen. Onder die 'mist' zit altijd een liefdevolle ziel. TV focust vaak op die "mist", dat trekt kijkers, maar laat niet het volledige beeld zien.' Zo te lezen is Walter het absoluut niet eens met de kritiek die er op Thijz is.

Meer op Instagram

Walter en nieuwe vriendin

Eerder schreven we over Walter dat hij inmiddels ook ontzettend gelukkig is in de liefde. Hij vond de liefde niet bij één van de liefdeslogees uit het programma, maar bij Anna Linde: een jongedame van 27 jaar oud. Ze zijn stapelgek op elkaar en trekken zich niks aan van de kritiek die zij krijgen op hun leeftijdsverschil. Walter uit B&B Vol Liefde is namelijk 54, wat betekent dat zij 27 jaar schelen. Ze delen regelmatig romantiese kiekjes op hun socials, dus zo te zien zijn ze dolgelukkig met elkaar.

Lees ook: Oeh! Tantra-Walter is opnieuw in love: ‘Stapelgek op jou’