Hoe leuk?! B&B Vol Liefde-Els doet mee aan dit programma

Media door Alyssa

In het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde hebben we kennisgemaakt met Who Els. Deze sprankelende persoonlijkheid ging vol enthousiasme de zoektocht naar de liefde aan en verloor haar hart aan Robert Jan in het prachtige Schotland. Helaas was de liefde niet wederzijds, en besloot RJ haar naar huis te sturen. Maar geen zorgen, want Els kwam niet met lege handen thuis. Ze verzamelde een heel leger aan Instagram-volgers die helemaal weg zijn van haar! Dankzij deze groeiende following zien we haar nu weer terug op tv.

Jachtseizoen Most Wanted

In Welk programma is Els dan te zien? Nou, in het populaire programma Het Jachtseizoen. Maar er zit wel een kleine twist in het verhaal. Stuk TV maakt de overstap van Talpa naar RTL en komt met een vernieuwde serie van Het Jachtseizoen. De nieuwe naam? Jachtseizoen Most Wanted. Dit zal vanaf 19 oktober te zien zijn op Videoland. Hoe leuk is dat?! De show is een perfecte mix van spanning en entertainment, en met Els in het oranje pak belooft het een spektakel te worden.

Lees ook: Zo zag Els van B&B Vol Liefde er vroeger uit

Els in het oranje

In de teaser die al is vrijgegeven, zien we niemand minder dan Els in het iconische oranje pak! Samen met Giel, Thomas en Stefan worden ze geconfronteerd met vijftien bouwvakkers die vijf dagen lang proberen te ontsnappen aan Team Stuk. Dit betekent dat het programma een veel ruimere opzet krijgt dan we gewend zijn van de originele serie. De deelnemers moeten niet alleen hun beste beentje voorzetten om te ontsnappen, maar ook hun creativiteit en teamwork inzetten. We kunnen niet wachten om te zien hoe dit afloopt!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post waarin we Els in het iconische pak zien. 

Meer op Instagram

Els is ook druk met haar boek

Maar dat is nog niet alles! Els zit niet stil, hoor! Naast de opnames van Jachtseizoen Most Wanted is ze druk bezig met het schrijven van haar eigen boek. Dit geeft haar de kans om haar verhaal te delen en haar fans een kijkje in haar leven te geven. Wie weet wat voor inspirerende en leuke dingen ze allemaal te vertellen heeft!

Vriendschap na B&B Vol Liefde

Hoewel Els meedeed aan B&B Vol Liefde voor RJ, nam ze een bijzondere vriendschap met Mike mee naar huis. Ook al vond Mike niet zijn ware liefde tijdens het programma, zijn hart heeft inmiddels iemand anders veroverd, en hij is dolgelukkig!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Mike opent hart over Noor: ‘Ze wil geen vrienden zijn’