Love is in the air! Jade Anna en Kenneth Taylor zetten de volgende grote stap in hun relatie

Media door Janine

Influencer Jade Anna deelde afgelopen week een story op Instagram over haar nieuwe huis, en dat zorgde voor een explosie aan reacties in haar DM. Jade besloot vervolgens om opheldering te geven over het grote nieuws: zij en haar vriend Kenneth Taylor (Ajax-speler) zetten de volgende stap in hun relatie en gaan samenwonen. How exciting!

Relatie tussen Jade Anna en Kenneth Taylor

Vorig jaar maakten Jade Anna en Kenneth Taylor hun relatie Instagram-official. Oplettende volgers zagen toen al initialen op kerstcadeautjes staan, en Jade werd steeds vaker gespot aan de zijlijn bij Ajax, de voetbalclub waar Kenneth sinds 2020 speelt. Ondanks geruchten die op verschillende juicekanalen circuleerden, lijkt het tussen het stel beter dan ooit te gaan!

Nu, een jaar later, heeft het power couple besloten om samen te gaan wonen in de woning die Kenneth twee jaar geleden kocht, nog voordat ze een relatie kregen.

Meer op Instagram

De Instagram-story van Jade Anna

Jade's DM ontplofte nadat ze haar volgers onbedoeld op de hoogte had gebracht van de nieuwe stap in haar relatie. In haar Instagram-story deelde ze een video van de woning, met daarbij de tekst: “Nog even langs het nieuwe huis geweest, het gaat zo snel nu al” en “Kan niet wachten om alle veranderingen te zien de komende tijd.”

Jade was even vergeten dat ze het spannende nieuws over haar samenwoonplannen met Kenneth nog niet had gedeeld met haar volgers. Toen haar volgers compleet flabbergasted haar DM’s vol spammen met vragen, gaf Jade snel een verklaring. Ze legde uit dat Kenneth het huis twee jaar geleden had gekocht, en dat het een nieuwbouwwoning is, waardoor het even duurde voordat het af was.

Jade Anna's maisonnette

Op 18-jarige leeftijd kocht Jade Anna al een jaloersmakende maisonnette van maar liefst 137 m² in het Noord-Hollandse Heemskerk, haar geboortestad. Dit huis was eerder eigendom van vriendin Romee Reinders, bekend van het modemerk Reinders.

Lees hier meer over Jade Anna en haar vermogen 

Home content is coming

In haar story’s liet Jade weten dat het nog even wachten is totdat het nieuwe huis van haar en Kenneth volledig klaar is. Ze zei: “We zullen hier zodra het af is samen gaan wonen, wat inderdaad betekent dat ik mijn eigen huisje uit ga.” Waarschijnlijk kunnen we de komende tijd meer home-content verwachten, aangezien Jade aangaf dat er nog van alles moet gebeuren in de woning, van de vloer tot de elektra en het interieur.