Ouassima Tajmout: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Luna

Ouassima Tajmout is met name bekend van Hooligirls, een YouTube-serie waarbij individuen het tegen elkaar opnemen op het gebied van goor eten, heftige challenges en meer dingen die je zelf liever niet zou doen. Ook kun je haar kennen als presentatrice bij First en Spike, en werkt ze voor de radiozender FunX.

Over Ouassima Tajmout

Volledige naam
Ouassima Tajmout
Geboortedatum
5 september 1989 (leeftijd 35 jaar)
Geboorteplaats
Amsterdam
Huidige woonplaats
onbekend
Relatiestatus
onbekend

Achtergrondinformatie

Ouassima groeide op in Amsterdam en heeft een Marrokaanse achtergrond. Ze heef een HBO communicatie opleiding afgerond. Haar relaties houd ze liever privé. Ze heeft mee gedaan aan boxing influencers, tegen Zwanetta Fox. Ze heeft voiceover op Spotify gedaan en is bekend van haar eigen stem door de radiozender FunX. Ook is ze presentatrice geweest voor Spike, First en Hooligirls.

Jeugd

Ouassima is geboren in 1989, in de mooie, drukke stad Amsterdam. Samen met haar twee zusjes was ze veel met voetbal bezig, dat stond altijd centraal in haar leven. Het was nooit haar doel om bekend te worden als presentatrice. De sport heeft haar veel levenslessen geleerd, want als er iets minder goed gaat denkt ze terug aan haar voetbalverleden. Ze heeft namelijk op het hoogste niveau gevoetbald. Daar heeft geleerd dat als je geen discipline hebt, je nergens komt. Die passie en doorzettingsvermogen heeft ze doorgezet naar haar werk. Zij vind een goed team heel belanrgijk. Deze sport beoefende ze tot haar 22e op hoog niveau. Ze is hier niet vrijwillig mee gestopt, maar kreeg een kruisbandblessure waardoor ze nooit meer zo hoog is gaan trainen.

Carrière

Haar keuze om een carrièreswitch te maken, en de mediawereld in te gaan ging volgens Ouassima heel soepel. Altijd heeft ze al interesse gehad in schrijven en concepten uitwerken. Ze heeft dan ook meerdere stages gelopen in Hilversum, om te onderzoeken welk bedrijf goed bij haar past. Uiteindelijk kwam ze terecht bij radiozender FunX. Hier mocht ze zichzelf bewijzen als radioreporter. Een wereld ging voor haar open. Fouten maken hoort erbij, werd haar verteld. Achter de schermen kon dat natuurlijk, ze is dan ook veel gegroeid en zo deed haar netwerk dat ook. Ze heeft grote artiesten zoals Frenna, Cardi B en J.balvin mogen interviewen en werkt nu voor de schermen bij FunX.

Vermogen Ouassima Tajmout

Het vermogen van Ouassima Tajmout is niet bekend.

Instagram Ouassima Tajmout

Bekend van

FunX, Hooligirls, Spike en First.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen

Heeft Ouassima Tajmout kinderen?

Nee, zij heeft geen kinderen.

Bij welke radiozender is Ouassima Tajmout werkzaam?

Ze is momenteel als radio DJ werkzaam bij de radiozender FunX.

Hoe oud is Ouassima Tajmout?

Ouassima is 36 jaar oud.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)