Iris uit B&B Vol Liefde lanceert haar eigen kledinglijn: Yamas!

Media door Zita

Yamas! Mis je Iris uit B&B Vol Liefde al? Wij in ieder geval wel, maar no worries, want dat gemis wordt snel opgevuld. Iris lanceert namelijk haar eigen kledinglijn. En het is niet zomaar een kledinglijn, want het past perfect bij Iris én bij de feestdagen. Wat je ervan kan verwachten? Je raadt het misschien al, maar verwacht veel 'Yamas' en veel blauw, want ja, dat is precies hoe we Iris kennen.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris deelt liefdesupdate over haar nieuwe vriend: 'We hebben een probleem'

Iris in B&B Vol Liefde

Wekenlang keken we naar de verschillende B&B-eigenaren die op zoek waren naar de liefde. Niet voor iedereen was dit een succes, maar wel zagen we dat Robert Jan en Suzanne en Albert en Joyce wél gelukkig zijn geworden in de liefde. Good for them. Iris kreeg meerdere liefdeslogees. Waar we eventjes dachten dat ze met Jan of Peter zou eindigen, was dit met beiden niet het geval. Wél vond ze de liefde bij een echte Griek, namelijk Tszakis. Iris was op zoek naar liefde en passie, en aan de beelden te zien, heeft ze dat bij hem zeker gevonden.

Proosten

Tijdens de afleveringen zagen we dat Iris een échte levensgenieter is. Ze drinkt elke dag een wijntje, ontbijt met een kop koffie en een sigaret en ze bestelt het liefste elke dag gyros. We zagen dan ook dat het woord ‘Yamas’ behoorlijk vaak viel. Dat viel bij de kijkers goed in de smaak en dat heeft zij geweten. Daar moést en zal ze dan ook iets mee doen.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Iris hint op spectaculaire B&B Vol Liefde reünie: 'Ik ga jullie verrassen!'

Yamas-lijn

Als er een kreet was die we de hele tijd terug hoorde dit seizoen, was het Yamas! En ja, ook wij hebben dit woord helemaal toegevoegd aan ons vocabulaire. Elke keer als we proosten, moéten we dit woord gewoon even zeggen. Een heuse ode aan Iris. De Griekse gezelligheid die zij liet zien tijdens de afleveringen, wil zij nu naar Nederland brengen met haar kledinglijn ‘Yamas’.

Samenzijn en genieten

Volgens Iris gaat deze kledinglijn niet alleen om de producten, maar vooral om het gevoel dat ze wil overbrengen, namelijk ‘samenzijn en genieten’ (zoals de Grieken dat doen). Op Iris haar nieuwe website zijn de eerste kledingstukken al in de voorverkoop gegaan. En wat voor producten zijn er dan, horen we je denken. Vrolijke sokken, grappige petjes en een felblauwe (uiteraard) Yamar-kersttrui.

Meer op Instagram