B&B Vol Liefde-Iris hint op spectaculaire B&B Vol Liefde reünie: 'Ik ga jullie verrassen!'

Media door Alyssa

De afgelopen weken hebben we Iris’ liefdesavontuur vol spanning en romantiek kunnen volgen tijdens B&B Vol Liefde. Na negen weken vol emoties en verrassingen, blikt ze terug op haar bijzondere ervaringen in een openhartig interview met De Telegraaf. Maar daar blijft het niet bij, want Iris heeft het gevoel dat er iets groots staat te gebeuren tijdens de reünie-uitzending.

Geweldige ervaring, maar ook wennen

Iris vertelt aan de krant dat B&B Vol Liefde een geweldige ervaring was, maar dat het ook even wennen was om overal herkend te worden. Stel je voor, je zit gezellig met je lover op een terras en iedereen zit naar je te staren! Awkward, much? Maar goed, ze hebben het er maar op gewaagd en zelfs haar terugreis naar Griekenland werd gevierd met champagne aan boord. Talk about living the high life!

Geheimen en spanningen rondom relatie met Jan

Maar wat is nu de status tussen Iris en Jan? Dat blijft nog even een mysterie, want Iris houdt haar lippen stijf op elkaar. Ze belooft dat de reünie-uitzending spannend wordt en dat ze iedereen gaat verrassen. "Ik wil daar nog niets over zeggen. De reünie-uitzending wordt spannend en ik denk dat ik iedereen zal verrassen", aldus Iris. En alsof dat nog niet genoeg is, hint Iris dat er nog veel meer te ontdekken valt in de reünie aflevering die vanavond op Videoland verschijnt. Met natuurlijk Peter, die ondertussen met Malgosia aan het daten is, belooft het sowieso al vuurwerk te worden.

Iris deelt mysterieuze video op Instagram

Maar wacht, er is meer! Iris deelde twee dagen geleden een mega spannende video op haar Instagram waarin ze hint naar iets waar ze haar volgers compleet mee verrast. Het lijkt erop dat ze eindelijk heeft gekregen waar ze al die tijd naar verlangde: een wilde nacht tussen de lakens! In de video zegt Iris: "Even m'n eigen bed opmaken vandaag. Als je daar recent met een man nog...", maar voordat ze verder kan, wordt ze ineens onderbroken. En aan het eind vraagt ze: "Met wie heb ik...", maar opnieuw is haar boodschap niet te verstaan. Iris, je houdt ons in spanning!

B&B Vol Liefde-fans gaan los in de comments

Natuurlijk gaan de fans helemaal uit hun dak in de comments! Ze vragen zich massaal af wie de gelukkige is. Was het Jan? Of misschien toch een ander? De speculaties vliegen alle kanten op! We kunnen niet wachten tot de B&B Vol Liefde reünie-uitzending vanavond om 22.00 uur op Videoland verschijnt. Als je liever via de televisie kijkt, moet je nog even geduld hebben: de reünie zie je dan donderdagavond.

Lees ook: Oops! Malgosia legt uit waarom ze de uitkomst van B&B Vol Liefde al verklapte