Vriend Yvonne Coldeweijer in ziekenhuis opgenomen: 'Ergste nachtmerrie'

Media door Alyssa

Stel je voor: het ene moment ben je nog gewoon aan het chillen en het volgende moment stort je hele leven als een kaartenhuis in elkaar. Dat overkwam Max Vieleers, de vriend van Yvonne Coldeweijer, vorige week. Door een ontsteking in zijn ruggenmerg is hij ineens vanaf zijn borst tot aan zijn tenen verlamd geraakt. Heftig!

Leven op zijn kop

Max zelf schrijft op Instagram dat zijn leven compleet op zijn kop staat. In het ziekenhuis hebben ze na allerlei testen ontdekt dat er een ontsteking in zijn ruggenmerg zit. Maar waardoor dat komt? Geen idee nog, dus er moeten nog meer onderzoeken komen. "Ineens was ik vanaf mijn borst tot aan mijn tenen verlamd. Hoe dan?", schrijft Max Vieleers geschrokken.

Yvonne Coldeweijer ervaart ergste nachtmerrie

Voor Yvonne is het natuurlijk ook echt schrikken dat haar vriend opeens verlamd is. In december kreeg ze nog een kindje samen met Max en nu dit... Ze noemt het haar "ergste nachtmerrie", maar gelukkig zijn er dus al tekenen van herstel. In een video op Instagram doet Yvonne emotioneel haar verhaal. "Het begon heel raar, met enkele dagen lang heel rare klachten. Het begon met: 'Hee, ik heb een beetje tintelingen in m'n benen' en het werd steeds erger en erger." Ze omschrijft hoe hij in plaats van een tinteling ineens een dof gevoel had. "Voor we het wisten leek het zo te zijn dat zijn benen aan het uitvallen waren." De huisarts dacht in eerste instantie dat het 'een beetje stress' was, maar ondertussen werd het 'erger en erger'. "Het voelt alsof m'n huid in de fik staat, alsof iemand mijn huid van mijn lijf wil trekken", citeert Coldeweijer haar vriend. Uiteindelijk ging het vorige week woensdag dus helemaal mis. Nog voor ze naar het ziekenhuis reden, zakte Max door zijn benen.

Goede handen en eerste positieve signalen

Gelukkig is Max in goede handen in het ziekenhuis en wordt hij mega gesteund door zijn familie. En guess what? Hij is nu al keihard aan het werk om te herstellen en er zijn al wat positieve signalen merkbaar. Dus fingers crossed dat het de goede kant op gaat!

Wat er nu gaat gebeuren?

Het is nog even mega spannend wat er precies aan de hand is en hoe Max verder gaat herstellen. Maar één ding is zeker: met zijn positieve mindset, de support van Yvonne Coldeweijer en zijn familie, en de goede zorgen in het ziekenhuis, gaat Max er alles aan doen om hier bovenop te komen. We duimen met z'n allen hard voor hem!

Meer op Instagram

Lees ook: Say what? Yvonne Coldeweijer gooit de handdoek in de ring