Voormalig Playboy Bunnies onthullen de harde waarheid over het leven in de Playboy Mansion

Media door Maj

Voormalig Playboy Bunnies doen een boekje open over de overleden Hugh Hefner in de documentaire 'Secrets of Playboy' van A&E Network. De Playboy Bunnies onthullen de harde waarheid over het leven in de Playboy Mansion in Holmby Hills, Los Angeles. Zo werden zij gedwongen om drugs in te nemen en raakte Hugh Hefner regelmatig de meiden aan terwijl ze onder invloed waren.

Playboy Bunnies onthullen de harde waarheid

Het leven in de Playboy Mansion had niet alleen maar met glitter en glamour te maken. Er gebeurde namelijk vreselijke dingen met de Playboy Bunnies. Zo spreekt voormalig Playboy Bunny Madison zich uit over de situatie na de eerste keer seks met Hugh Hefner: “Ik vond het echt walgelijk dat hij geen voorbehoedsmiddelen wilde gebruiken. Dat heeft een zware impact op mij gehad." De tweeling Karissa en Kristina Shannon hebben ongeveer twee jaar in de Mansion gewoond nadat Hugh Hefner een fotoshoot van de twee had gezien. Zij vertellen het volgende in een interview met 'The Daily Mirror': “Toen de daad voorbij was, begonnen we onze huid te schrobben met bloedheet water en zeep. We zagen vuurrood.” De twee werden ook gedwongen om drugs te nemen, waarna ze gemeenschap moesten hebben met Hugh Hefner en andere meiden. Hierdoor zouden ze meer 'ontspannen' zijn tijdens de daad. Verder hingen er ook veel camera's op het terrein en werden de Playboy Bunnies afgeluisterd. Niet een heel relaxed leven, laten we maar zeggen.

De Playboy Mansion verlaten

Het verlaten van de Playboy Mansion ging niet zonder slag of stoot. Madison durfde niet zomaar weg te gaan uit het huis, omdat ze bang was dat Hefner porno zou verspreiden van haar. Madison vertelde: “Hij had naaktfoto’s van allerlei vrouwen op het moment dat ze heel dronken waren. Het was ronduit smerig." Daarnaast had Madison ook last van het Stockholm-syndroom, waarbij het slachtoffer een band krijgt met de dader. Ook Karissa en Kristina hebben na twee jaar besloten om het huis te verlaten. Ze moesten zich namelijk ook nog eens houden aan ongelofelijke stenge regels. Om 21:00 moest iedereen thuis zijn en de dames moesten bijhouden wat ze elke dag hadden gegeten.

De documentaire

In de documentaire wordt er dieper ingegaan op alle donkere avonturen in de Playboy Mansion. De documentaire is onder andere te zien op Videoland en Prime Video. Het zijn 12 afleveringen waarin onderzoek wordt gedaan naar de verborgen waarheden achter het Playboy-imperium van Hugh Hefner.

Lees ook: Oei, influencer Alix Earle wordt gecanceld vanwege oude posts