Oeh la la! B&B Vol Liefde-Robin deelt pikante kiekjes van 'spelletjesavond' bij Mike

Media door Alyssa

Laten we even real talk hebben over die ene avond in B&B vol Liefde waar de camera's níet bij waren... Ja, je weet wel, die legendarische spelletjesavond met véél wijn bij surferboy Mike in Spanje! We hebben allemaal wel de aftermath kunnen zien: de dames met een flinke kater en Mike, die ineens toch besloot dat Kia en Robin naar huis moesten... Oei. Maar wat gebeurde er die avond nou écht?

Sneaky foto's van beruchte spelletjesavond 

Eerder deelde Kia al wat sneaky foto's van de B&B Vol Liefde-avond waarop we konden zien dat er stevig werd geproost en de spelletjes on point waren. Maar nu komt Robin met de real tea: zij deelde namelijk kiekjes waaruit blijkt dat de drie op een gegeven moment samen in bed zijn beland! Oeh la la.

Wat gebeurde er in bed? 

Oké, dus we weten dat Mike, Kia en Robin samen in bed lagen, maar wat zich daar precies heeft afgespeeld? Dat blijft nog even een mysterie! Robin plaatste namelijk een cryptische caption bij de foto's: "Stoppen op je hoogtepunt." Like, what does that even mean?! Stopten ze met de spelletjes en ging iedereen braaf slapen? Of was er meer aan de hand en moesten ze 'stoppen op hun hoogtepunt'? We need answers. 

De tekst gaat verder onder de juicy Instagram-post van Robin. 

Meer op Instagram

B&B Vol Liefde reünie wordt tea time

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op de sappige details, want de reünie aflevering komt eraan! Eindelijk zullen we ontdekken wat er die avond écht is gebeurd. Daarnaast hopen we antwoord te krijgen op dé vraag: wat voelt Mike nu echt voor Noor? En natuurlijk zijn we razend benieuwd welke B&B Vol Liefde-koppels nog steeds samen zijn. Maar het allerleukst? De tea die ongetwijfeld flink spilled gaat worden! Dus pak die popcorn, plof morgen neer op de bank en maak je klaar voor een epische reünie. Eén ding is zeker: dit wordt een spektakel vol juicy liefdesverhalen!

Kritiek op Mike 

Mike kreeg na de laatste aflevering overigens opnieuw flink wat kritiek te verduren. Dat hij niet de makkelijkste persoon is in de liefde, hebben we inmiddels allemaal gezien. Oud-deelneemster Anne, die vorig seizoen bij Walter in Frankrijk was, vindt Mike’s gedrag ronduit onacceptabel. Haar vriend Jan deelt die mening. "Zelfs met een wiebelig begin kun je later alsnog verliefd worden, dus daar zit het probleem niet. Maar je kunt echt niet met die twee dames een feestje bouwen, knuffelen en rollebollen, zonder hen te vertellen dat ze de volgende dag weg moeten." Anne sluit zich hierbij aan en voegt toe: "Dan weet je gewoon niet hoe je met mensen om moet gaan. Noor is een slimme meid, ze trekt zijn twijfels en instabiele houding niet. Ze stapt er daarom ook uit."

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia eerlijk over verzwegen zoon: 'Gaat slecht met hem'