Mike krijgt wéér veel kritiek op zijn gedrag in de laatste aflevering van B&B Vol Liefde

Media door Zita

B&B loopt alweer bijna ten einde, sad.. Donderdag kijken we met z’n allen naar de reünie en zelfs nu het programma bijna ten einde loopt, ontwikkelen mensen nog meningen over de deelnemers. Zo ook over Mike. Hij krijgt namelijk wéér kritiek om zijn gedrag in de laatste aflevering. Oh oh Mike..

Lees ook: Heeft B&B Vol Liefde-Mike geld gekregen om Noor terug te laten komen?

Kritiek op Mike

Dat Mike niet de makkelijkste persoon is om mee om te gaan op liefdesgebied, hebben we gezien. Hij kan zich moeilijk binden en weet eigenlijk helemaal niet wat hij wil, ondanks dat hij wel op zoek is naar de liefde. De vrouwen die voor hem langskomen, zijn hier dan ook de dupe van. Noor, de eerste dame die wegging, maar waar hij wel een bepaald gevoel bij had, werd weer teruggehaald, waardoor Kia en Robin weer weg werden gestuurd door Mike. Vooral voor Kia kwam dit als donderslag bij heldere hemel, omdat ze zich toch al aan het openstellen was naar Mike toe. Veel kijkers vonden Kia dan ook goed passen bij Mike.

Oud-deelneemster Anne over Mike

Kia haar tranen rolde over haar wangen, wat natuurlijk heel logisch is als je je aan het openstellen bent voor iemand. Oud-deelneemster Anne, die in het vorige seizoen van B&B Vol Liefde op bezoek was bij Walter in Frankrijk, vind het allemaal ‘niet kunnen’. De vriend van Anne, Jan, heeft ook kritiek op Mike: “Je kan zelfs bij een wiebelig begin alsnog in een later stadium verliefd worden, dus daar zit het probleem niet. Je kunt het echt niet maken om met die twee dames nog een flinke party te bouwen, lekker knuffelen en rollebollen, en ze ondertussen niet vertellen dat ze morgen weg moeten."

Ook Anne sluit zich bij deze woorden aan: "Dan weet je niet hoe je ermee om moet gaan. Noor is een slimme meid. Die stapt er alsnog uit, die trekt zijn twijfels, hevige emoties en instabiele houding niet." Ook hoop Jan dat Mike zichzelf terugziet op tv hij even goed in de spiegel kan kijken.

De B&B reünie

Op donderdag 12 september genieten we met z’n allen van de reünie. Dan zien we ook of Mike samen is met Noor, met iemand anders of toch helemaal alleen is achtergebleven. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de uitkomst en zijn super benieuwd wie er allemaal nog bij elkaar zijn.

Lees ook: Romance alert! B&B Vol Liefde-Malgosia vindt liefde na reünie