Finally! B&B Vol Liefde-Sjoerd vertelt wat er écht speelde tussen hem en Mirjam

Media door Alyssa

Gisterenmiddag deelde Mirjam uit B&B Vol Liefde het fantastische nieuws met de wereld: ze heeft haar hart verloren aan haar soulmate! Dit kwam als een totale verrassing, want niet alleen hadden mensen hun twijfels bij Mirjams zoektocht naar echte liefde, maar natuurlijk vroegen we ons ook massaal af hoe het afgelopen was met Sjoerd. Die laatste geeft nu eindelijk antwoord op hoe het na de opnames tussen hen verder is gegaan.

Sjoerd breekt zijn stilte

Sjoerd liet na zijn deelname aan B&B Vol Liefde als een van de weinige niets van zich horen. Toch voelt hij zich na Mirjams liefdevolle onthulling geroepen om iets over Mirjam te vertellen. "Hoe is het nu tussen Mirjam en jou? Die vraag heb ik ontzettend vaak gekregen, dus voor de duidelijkheid beantwoord ik hem hier: we hebben na de reünie nog een leuke dag samen gehad waar we onder andere bij de stichting waren en De Moerputten. Moest wel incognito natuurlijk. We houden er een mooie vriendschap aan over, that's it. En dat is fijn", zo vertelt Sjoerd. "Vanaf toen zijn we beiden met ons leven doorgegaan. Mirjam heeft een nieuwe liefde en wat mij betreft, ik date niet dus mij niet bellen."

Mirjam is tot over haar oren verliefd

Iedereen die dacht dat Mirjam niet openstond voor de echte liefde, zat er mooi naast. Cupido heeft recht in haar hart geschoten en ze is tot over haar oren verliefd. Op Instagram deelde ze gisteren twee adorable foto's met haar nieuwe lover en schrijft ze: "Blij om aan alle B&B-fans te kunnen laten weten dat ik mijn droomman heb gevonden! Uiteindelijk vond ik de liefde precies daar waar ik woon; op het Parsons Natuurreservaat! Liefde is een magisch ding. Bedankt aan iedereen die het avontuur heeft gevolgd tijdens B&B Vol Liefde."

Niet veel liefde na B&B Vol Liefde

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde was helaas niet zo succesvol in de liefde. Tot nu toe zijn alleen Robert Jan & Suzanne en Albert & Joyce nog bij elkaar. De rest van de koppels heeft het niet gehaald. Maar no worries, de meeste singles hoeven deze winter niet in hun eentje te Netflixen onder een dekentje. Mike vond buiten het programma een nieuwe liefde, al houdt hij de lucky one nog geheim. Iris daarentegen is helemaal in de wolken met haar Duitse adonis in Griekenland, waar ze samen spicy nights beleven—zolang hij er is, want ze hebben een latrelatie. En nu kunnen we Mirjam ook aan dit lijstje toevoegen!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'