Dit is alles wat we weten over Wie is de Mol 2025

Media door Maj

Wanneer de winter van start gaan, kijken we altijd weer uit naar een nieuw seizoen van Wie is de Mol 2025. Dat er een nieuw seizoen aankomt is wel duidelijk, maar wanneer begint WIDM en op welke locatie speelt dit seizoen zich af? Wij delen alle ins en outs die we tot nu toe weten over Wie is de Mol 2025!

Wie is de Mol?

Bij Wie is de Mol? draait het vooral om het ontdekken van de ware identiteit van de 'mol', eigenlijk degene die alles en iedereen voor de gek houdt en zoveel mogelijk spellen probeert te saboteren. Het doel van de mol is uiteindelijk om zo min mogelijk geld in de pot te krijgen en natuurlijk verborgen te blijven als mol. De kandidaten die meedoen aan WIDM houden in hun mollenboekje bij welke kandidaat verdacht is en de mol zou kunnen zijn. Één ding is zeker: het is elk seizoen weer mega spannend!

De locatie van Wie is de Mol 2025

Waar zou Wie is de Mol? dit jaar plaatsvinden? Elk jaar vindt WIDM plaats op een locatie in het buitenland, denk aan Mexico of Albanië. Helaas is voor Wie is de Mol 2025 nog niet bekend op welke locatie het programma zich gaat afspelen.

Op deze datum start Wie is de Mol 2025

De grote vraag waar iedereen nieuwsgierig naar is: wat is de startdatum van Wie is de Mol 2025? Tot op heden verschijnt elk seizoen in januari, dus ook dit seizoen verwachten we dat de eerste aflevering op 4 januari 2025 verschijnt. Natuurlijk rond de klok van 20:30. Een avond om vrij te houden in je agenda, right?

De kandidaten die deelnemen aan Wie is de Mol 2025

Dan zijn we natuurlijk nieuwsgierig naar de kandidaten die deel gaan nemen aan Wie is de Mol 2025. In november of december wordt vaak pas bekend welke deelnemers nou echt mee gaan doen, maar het is altijd leuk om alvast te gaan nadenken. Sam Mol maakt elk jaar een schatting en ook vorig jaar zat Sam erg dicht in de buurt. Volgens Sam zouden dit jaar de volgende kandidaten meedoen: Bridget Maasland, Nora Akacher, Maaike Martens, Roos Moggré, Sophie Frankenmolen, Wildebras, Ray Klaassens en Stijn de Vries. Maar er is nog niets zeker, totdat AVROTROS alle namen aan ons laat weten! Tot die tijd blijven wij heerlijk speculeren over de potentiële kandidaten die mee gaan doen. Wij kijken alvast uit naar een goed begin vam 2025!

Lees ook: Wist jij dit? Zo duur is een scheiding