Drama Alert: Annebel Visscher haalt hard uit naar ex

Media door Alyssa

Na acht jaar is het over en uit tussen Annebel Visscher en René Spoelstra. Sommige mensen dachten dat het een publiciteitsstunt was voor Power Couple, maar nee hoor, het is echt waar. Het huis is al verkocht en Annebel is lekker op Bali aan het genieten van een vakantie, terwijl René alweer gespot is met een nieuwe lover. En Annebel? Die gaat helemaal los op TikTok en haalt flink uit naar haar ex!

Einde van de verloving

Eind augustus hebben de twee realitysterren, die eerder nog verloofd waren, definitief een punt gezet achter hun relatie. Volgens RealityFBI heeft René al een nieuwe vlam, ene Nikkita Sotto. Annebel plaatste een veelzeggende tekst op haar Instagram story: "Zo te zien ook precies het goede moment geweest om weg te gaan." Duidelijk een sneer naar haar ex, toch?

Annebel Visscher gaat los op TikTok

Maar daar blijft het niet bij! Annebel plaatste een filmpje op TikTok met de tekst: "Pov: de nieuwe vlam van je ex heeft reviews online staan die je terug kan lezen." Hmm, zou ze het hebben over die mevrouw waar René eerder mee gespot is?

De tekst gaat verder onder de video van Annebel.

@annebelvisscher

Nieuwe start voor Annebel en René

Dus, wat nu? Annebel geniet lekker van haar vakantie op Bali, terwijl René alweer aan het daten is geslagen. Het lijkt erop dat ze allebei klaar zijn voor een nieuwe start. Maar één ding is zeker: Annebel laat zich niet zomaar aan de kant zetten en deelt haar mening lekker op social media.

Power Couple: een voorbode?

In het programma Power Couple zien we Annebel en René als een sterk team, zowel fysiek als mentaal. Toch waren er ook signalen dat niet alles rozengeur en maneschijn was in hun relatie. René's dominante houding zorgde soms voor onzekerheid bij Annebel, iets wat de andere deelnemers niet ontging. Zij namen het dan ook regelmatig voor Visscher op. Of hun deelname aan het programma de aanleiding was voor de break-up, blijft gissen. Feit is dat Annebel nu een nieuwe start maakt en de wereld wil ontdekken.

Liefdesverdriet slaat soms toe

Hoewel Annebel positief blijft, geeft ze toe dat de break-up haar zwaar valt. Op sociale media laat Visscher regelmatig weten veel last te hebben van liefdesverdriet. "Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk zou zijn om alleen te zijn. Ik hoor niet veel mensen praten over hoe het is als je na acht jaar of een langere periode uit een relatie komt en dan in één keer alles cold turkey moet doen. Ik mis gewoon het lekker samen zijn en dat soort dingen. Maar ja, everything happens for a reason", vertelt ze openhartig.

Lees ook: Temptation Island-Annebel zet een grote stap na haar breuk met René