Temptation Island-Annebel zet een grote stap na haar breuk met René

Celebs door Zita

Vorige maand liet Annebel Visscher weten dat haar relatie met René Spoelstra is beëindigd. Very sad.. We konden zien op haar socials dat ze het er behoorlijk moeilijk mee heeft. Logisch, want ze hadden zo’n 7 jaar een relatie. Gelukkig was er gisteren weer een glimlach te zien op haar gezicht, want ze zet een grote stap die haar helpt in dit proces.

Annebel verkoopt het huis

Op Instagram deelt Annebel groot nieuws met haar volgers. Bij het persmoment van het nieuwe Videoland-programma Power Couple liet ze weten dat er nog een hoop geregeld moest worden na de break-up. Niet alleen op zakelijk niveau, maar ook privé zijn Annebel en René nu echt uit elkaar. De volgende stap in dit proces is nu gezet, want ze laat weten dat hun huis is verkocht. Dat ging gelukkig allemaal heel soepel. Good for her! 

Lees ook: Oh no! Temptation Island-René en Annebel zijn uit elkaar

De tekst gaat door onder de Instagram-post

Meer op Instagram

Liefdesverdriet

Deze break-up is voor Annebel niet makkelijk. Ze laat regelmatig op haar socials weten dat ze heel erg veel last heeft van liefdesverdriet. “Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk zou zijn om alleen te zijn. Ik hoor niet veel mensen praten over hoe het is als je na acht jaar of een langere periode uit een relatie komt en dan in één keer alles cold turkey moet doen. Ik mis gewoon het lekker samen zijn en dat soort dingen. Maar ja, everything happens for a reason,” vertelt ze.

Power Couple

Annebel en René zijn deden als koppel mee aan het de nieuwe Videoland-serie Power Couple. In het programma zien we dat Annebel en René een sterk (fysiek en mentaal) koppel zijn. Maar toch zien we ook dat er wat haken en ogen aan hun relatie zit. Zo zien we dat René erg dominant is in de relatie en dat ze soms onzeker door hem wordt. De andere vrouwen en mannen in het huis nemen het dan ook op voor haar. Of dit programma een aanleiding was van hun break-up, dat is niet duidelijk.

Lees ook: De luxe villa van de serie Power Couple staat te koop voor dit bedrag

Steun 

Als we kijken naar de reacties onder haar post op Instagram, zien we dat ze veel steun krijgt van haar volgers en andere bekende Nederlanders en influencers. Dat is in zo'n kwetsbare periode natuurlijk erg fijn. We hopen dat ze weer helemaal goed uit deze break-up komt.