De échte reden dat Molly-Mae en Tommy Fury uit elkaar zijn

Celebs door Anjali

Molly-Mae en Tommy Fury zijn uit elkaar, dat maakten ze afgelopen week bekend op Instagram. Vrienden van Molly-Mae vertellen aan The Sun wat precies de reden is van de relatiebreuk.

Love Island

Molly-Mae Hague en Tommy Fury deden mee aan het vijfde seizoen van de Britse variant van Love Island, waar ze uiteindelijk als tweede beste koppel verkozen werden. Dat was dan misschien zo in het programma, maar in het echte leven bleken ze de publieksfavoriet. Sinds hun deelname waren ze erg gelukkig samen, en kregen ze zelfs in 2023 een dochtertje genaamd Bambi. De twee bleven altijd een sterk koppel, ondanks de vele roddels die zich afspeelden in de mediawereld. Een paar weken geleden plaatste Molly-Mae zelfs nog een aantal schattige foto's en video's samen.

Uit elkaar

Tot voor kort leek het stel nog heel gelukkig, maar onverwachts hebben zij besloten uit elkaar te gaan. Molly-Mae schrijft in haar Instagramverhaal: 'Na vijf jaar samen te zijn geweest, had ik nooit verwacht dat ons verhaal zou eindigen. Vooral niet op deze manier. Ik ben enorm verdrietig om te vertellen dat de relatie tussen mij en Tommy is geëindigd. Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor het belangrijkste voor mij nu en altijd, mijn prachtige dochter. Zonder ons zou zij er niet zijn, zij zal altijd mijn prioriteit zijn. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de liefde die jullie ons de afgelopen vijf jaar hebben gegeven. Terwijl ik de komende dagen en weken probeer te navigeren, wil ik jullie vragen om mijn privacy in deze moeilijke tijd te respecteren. Ik kom terug wanneer het goed voelt.' Met het eerste deel van het bericht lijkt het alsof er iets gebeurd is wat de breuk veroorzaakt heeft, maar dat is dan nog niet helemaal duidelijk. Tommy Fury plaatst het volgende op zijn Instagramverhaal: 'Met een gebroken hart vertel ik dat Molly en ik hebben besloten onze relatie te beëindigen. De afgelopen vijf jaar hebben geleid tot het krijgen van onze prachtige babygirl Bambi en ik zal Molly voor altijd dankbaar zijn dat ze van mij een vader maakte'.

Vrienden vertellen

Vrienden van Molly-Mae vertellen de reden waarom het koppel uit elkaar is aan The Sun: 'Molly-Mae houdt van een rustige levensstijl en brengt het liefst thuis tijd door met Tommy en hun dochtertje. Tommy daarentegen houdt van feesten en als hij niet aan het trainen was, dan dronk hij ontzettend veel.' En dat zou niet de enige reden zijn: Tommy zou namelijk ook vaker zijn vreemdgegaan, wat de druppel was om uit elkaar te gaan. 'Molly-Mae weet nu dat Tommy niet trouw aan haar is geweest en ze is er zeker van dat het meerdere keren is gebeurd. Molly-Mae is echt kapot van verdriet' aldus één van de vrienden.