Brandon Sklenar spreekt zich uit over ‘It Ends With Us’ drama

Celebs door Maya Luz

De film 'It ends with us' is al een paar weken te zien, maar een ding dat meer aandacht trekt dan de film zelf, is de hoeveelheid drama die er om de film heen speelt. Acteurs Blake Lively en Justin Baldoni lijken het niet goed met elkaar te kunnen vinden. Mede-acteur Brandon Sklenar heeft zich nu ook uitgesproken over het drama!

Lees ook: Oh! Is Blake Lively cancelled?

Brandon Sklenar spreekt zich uit

Het drama omtrent 'It ends with us' is al een tijdje gaande. Op 19 augustus besloot acteur Brandon Sklenar, die Atlas speelt in de film, zich voor het eerst uit te spreken over wat hij vindt van wat er speelt. In het statement dat hij op Instagram postte geeft hij aan dat hij "all this stuff swirling online" wil bespreken. Hiermee refereert hij hoogstwaarschijnlijk naar de geruchten over de ruzie tussen zijn medespelers Justin Baldoni en Blake Lively. Zo zouden de twee het niet eens zijn over bepaalde creatieve keuzes die zijn gemaakt in de film. Eerder viel het al bij fans op dat Blake Lively haar tegenspeler niet volgt op Instagram. De twee zijn sinds de film uit is niet samen gespot op de rode loper van de première van de film. Ze zijn sindsdien nooit samen geïnterviewd of gefotografeerd om de film te promoten. Wanneer er naar Baldoni wordt gevraagd in interview met Lively, wordt het onderwerp snel vermeden, yikes!

Meer op Instagram

“The women of this cast stand for hope, perseverance, and for women choosing a better life for themselves,” schrijft hij. “Vilifying the women who put so much of their heart and soul into making this film because they believe so strongly in its message seems counterproductive.” Hiermee lijkt het er dus op dat Brandon Sklenar aan de kant van Blake Lively staat.

De film 'It ends with us' is gebaseerd op het boek van Colleen Hoover met dezelfde naam. Het boek gaat over huiselijk geweld en mishandeling binnen relaties. In zijn Instagram post heeft Sklenar verschillende mensen getagd die te maken hebben met de film. Zo zijn Lively en Hoover allebei getagd, evenals twee andere actrices uit de film. Een tag voor Justin Baldoni bleef uit.

“What may or may not have happened behind the scenes does not and hopefully should not detract from what our intentions were in making this film,” schreef Sklenar verder in zijn statement op Instagram. “It’s been disheartening to see the amount of negativity being projected online.”