Ex On The Beach Megan krijgt een eigen realityshow

Celebs door Anjali

Megan Desaever zien we al een tijdje verschijnen in de realitywereld. Na haar debuut in Temptation Island is ze in meerdere seizoenen van Ex On The Beach: Double Dutch verschenen, en nu krijgt ze haar eigen realityserie.

Megan Desaever

Ze is influencer en model, heeft aan verschillende realityseries meegedaan en verklaarde een een aantal maanden geleden dat ze geen belastingen betaalt op haar OnlyFans-inkomsten. In 2018 deed ze samen met haar toenmalige vriend Kevin mee aan het programma Temptation Island, maar de relatie hield geen stand. Jaren later besloot ze deelnemer te worden van Ex On The Beach: Double Dutch, waarbij een paar oplettende fans doorkregen dat ze haar al eens eerder hadden gezien op televisie. Toch hadden veel mensen de link niet gelegd dat dit dezelfde persoon was, aangezien ze aardig wat transformaties doorgemaakt heeft. Nu ze in totaal twee keer deel heeft genomen aan Ex On The Beach: Double Dutch, kunnen we zeggen dat ze een echte realityster is, en ze is inmiddels ook influencer en OnlyFans model. Ze was bijvoorbeeld ook te zien in OlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid, een documentaire die te zien is op Streamz. In april 2024 werden Megan en haar vader veroordeeld voor sociale fraude. Ze kreeg tien maanden cel met uitstel en een boete van 8.000 euro. Maar nu krijgt ze haar eigen realityserie, genaamd Megan: Een Bewogen Jaar, die te zien is op streamingplatform Streamz.

Megan: Een Bewogen Jaar

Ze liet zichzelf in de voorgaande shows al van haar meest pittige kant zien, en dat is juist wat haar televisiepersoonlijkheid zo leuk maakt. Fans vragen zich daarom ook af hoe Megan in het echte leven is. En deze fans hebben geluk, want dat krijgen ze te zien in de nieuwe realityserie Megan: Een Bewogen Jaar. Haar fans krijgen een exclusief kijkje achter de schermen. De zevendelige serie verschijnt in het najaar van dit jaar, en zal te zien zien op streamingdienst Streamz. We kunnen alvast het volgende verklappen: in de reeks zal ze gevolgd worden tijdens haar luxe en glamoureuze leven in Dubai, waarbij ze naar allerlei luxe feestjes gaat. Maar het gaat niet alleen over dure dingen en luxe ervaringen: we volgen haar ook in het gewone en huselijke leven in Oostende, waar ze met haar moeder Vanessa woont. En natuurlijk gaat de serie over het afgelopen jaar, dus heeft de rechtszaak over het geen belasting betalen over de OnlyFans-inkomsten ook wat zendtijd gekregen. Kijk je mee?