Oh no! J.Lo gaat scheiden van man Ben Affleck

Celebs door Maya Luz

Jennifer Lopez en haar man Ben Affleck gaan scheiden. Er gingen veel geruchten rond over de mogelijkheid dat de twee sterren uit elkaar zouden zijn, en nu blijkt het toch echt waar te zijn. De twee blijken zelfs al langer uit elkaar te zijn.

Lees ook: Oh oh: Taylor Swift haalt subtiel uit naar Kanye West

J. Lo vraagt scheiding aan

Op 20 augustus vroeg Jennifer Lopez een scheiding aan. Deze datum is significant aangezien dit hun twee-jarig juibleum zou zijn. Volgens de Daily Mail was dit een opzettelijke move van Lopez met als doel om haar partner pijn te doen. Maar dit zou bij Affleck niet het gewenste effect hebben gehad aangezien hij al lang klaar zou zijn geweest met de relatie. De officiële datum waarop de twee uit elkaar zouden zijn gegaan is 26 april van dit jaar. Een bron vertelde aan People dat Lopez een gebroken hart zou hebben maar haar best doet om gewoon door te gaan. Haar kinderen zijn momenteel haar prioriteit. Volgens de bron is ze erg verdrietig en teleurgesteld en ze zou niet hebben geweten dat Affleck het huwelijk niet voort wilde zetten.

Geruchten over de break-up

In de periode voorafgaand aan de scheiding zouden de twee sterren niet bij elkaar hebben gewoond en ook niet met elkaar hebben gesproken. Wel werden ze allebei nog met hun trouwringen om gespot in het openbaar in deze periode, maar ze zijn nooit samen gespot. De laatste keer dat ze samen werden gezien was in mei van dit jaar. De geruchten over een mogelijke break-up gingen hierdoor dus al snel rond. Jennifer heeft zelfs haar wereldtournee afgezegd, waarschijnlijk vanwege de scheiding. In een statement gaf ze aan dat ze tijd door wilde brengen met familie en vrienden. “I am completely heartsick and devastated about letting you down,” schreef ze toentertijd. “Please know that I wouldn’t do this if I didn’t feel that it was absolutely necessary. I promise I will make it up to you and we will all be together again. I love you all so much. Until next time…”

Daarnaast zou het stel in juli hun huis te koop hebben gezet. Volgens TMZ is de vraagprijs 68 miljoen dollar, dat is niet niks! Veel fans zagen ook de bui al hangen in maart van dit jaar toen Jen een foto op Instagram likete met een tekst over ongezonde relaties. In het onderschrift van de post stond het volgende: “You cannot build a healthy relationship with somebody” who “lacks integrity and emotional safety,” “doesn’t respect your time, doesn’t think it’s important to call/text back in a respectable time frame,” “lacks effective communication skills,” and “doesn’t know who they are or what they want.”

Hoe de scheiding uiteindelijk af zal lopen is voor nu nog onduidelijk. Lopez zou de partneralimentatie hebben kwijtgescholden en zou aan de rechter hebben gevraagd om haar ex partneralimentatie te ontzeggen.