Cute babynieuws! Ex on the Beach-Ayleen is zwanger van eerste kindje

Media door Alyssa

De laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars heeft voor een verrassende wending gezorgd. Ayleen heeft na afloop van het programma namelijk groot nieuws gedeeld. De realityster is in verwachting van haar eerste kindje! Dit blije babynieuws deelde ze vol trots op Instagram.

Zwangerschapsaankondiging 

Met de opnames van Ex on the Beach achter de rug, kon Ayleen ein-de-lijk haar grote geheim met de wereld delen. Op haar afgeschermde Instagram account plaatste ze twee prachtige foto's waarop haar silhouet en groeiende babybuik duidelijk te zien zijn. "Our greatest adventure is about to begin 🩵," schreef de mommy-to-be, wat meteen een stormvloed aan felicitaties en positieve reacties opleverde.

Geslacht van het kindje

In een interview met RTL Boulevard sprak Ayleen gisterenavond openhartig over haar pregnancy. "Ja, ik ben zwanger! En heel blij," bevestigde ze. Ze onthulde ook meteen het geslacht van de baby. "Het wordt een jongetje." Hoewel ze zich heel gelukkig voelt, gaf ze eerlijk toe dat de zwangerschap zwaarder is dan ze had verwacht. "Ik voel me zwaar. Ik ben heel blij hoor, maar ik vind het wel zwaarder dan ik had verwacht." Daarnaast merkte ze dat ze lichamelijk sneller moe wordt. "Ik ben gewoon heel snel buiten adem."

Wie is de vader van het kindje?

Wat betreft de vader van haar kindje, deelde Ayleen dat hij zowel haar ex als nu opnieuw haar huidige lover is. "Mijn vriend en de vader van mijn kindje is niet bekend, maar we zijn wel gelukkig samen", benadrukte ze.

Felicitatie van Ex on the Beach

Het officiële account van Ex on the Beach feliciteerde Ayleen meteen met warme woorden. In hun bericht stond: "EOTBDD baby nieuws! 👶 Na de opnames van Ex on the Beach: Double Dutch heeft Ayleen een nieuwe relatie gekregen en kondigt nu aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje. 😍 We wensen haar veel geluk. 💞" Bij het bericht was een schattige foto van Ayleen met een EOTB-rompertje in haar handen toegevoegd.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Berichtjes van mede-deelnemers

Nadat het bericht online stond duurde het niet lang voordat de mede-deelnemers van EOTB lieve felicitaties achterlieten. Megan schreef enthousiast: "Super blij voor jullie! Ik wens jullie een super mooie toekomst samen 🥰❤️❤️." Lesley deelde haar vreugde: "Ik vind dit zo fantastisch ❤️❤️❤️." Stevie voegde toe: "Nogmaals gefeliciteerd lieverd ♥️♥️♥️ zo leuk! 😍" En Ivory reageerde trots: "PROUD🩵."

Lees ook: Dit zijn Naomi haar échte gevoelens over Quentin's deelname aan Ex on the Beach