Married at First Sight-koppel Cathalijne en Laura uit elkaar: 'Soms loopt het leven anders'

Media door Alyssa

Slecht nieuws, MAFS-fans! Het leuke koppel Cathalijne en Laura, die in 2023 meededen aan Married at First Sight, hebben besloten om te gaan scheiden. Ondanks dat de vonk niet meteen oversloeg tijdens hun deelname, waren ze wel het enige stel uit dat jaar dat nog samen was. Helaas is dat nu voorbij, zo laat Cathalijne na een stroom van geruchten weten via Instagram.

Een onverwacht liefdesverhaal in Married at First Sight

Cathalijne en Laura hadden een vrij uniek verhaal. Tijdens hun huwelijksdag klikte het namelijk nog niet echt, maar later vielen de twee toch als een blok voor elkaar. Cute! Na de opnames van Married at First Sight hebben ze het een tijdje samen geprobeerd, maar helaas is dat nu verleden tijd.

Instagram update 

In een Instagram Story schreef Cathalijne: "Ik krijg de laatste tijd veel vragen hierover, dus ik wil bevestigen dat Laura en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We hebben een prachtig Married at First Sight-avontuur gehad, waar ik met plezier op terugkijk. We hebben zoveel mooie momenten gedeeld, maar soms loopt het leven anders dan je hoopt. We blijven elkaar respecteren en waarderen". In het bericht laat ze niets los over de reden van hun breuk.

Focus op de toekomst 

Nu richten beide dames zich op hun eigen toekomst. Laura wil zich meer toeleggen op haar werk als fotografe, terwijl Cathalijne zich gaat focussen op haar marketingcarrière.

Onverwachte match 

In gesprek met Flair vertelde Laura na de MAFS-draaidagen dat ze eigenlijk verwachtte gematcht te worden aan een stoere vrouw. Eentje die haar in een maatpak bij het altaar zou opwachten. En toen stond Cathalijne daar, in een traditionele witte trouwjurk... De spanning verdween gelukkig snel toen ze zag dat Cathalijne een neuspiercing had! Een onverwacht detail dat bij de twee voor een klik zorgde. "Op een datingapp hadden we elkaar misschien weggeswipet, maar nu wisten we dat we niet voor niets waren gematcht", vertelde Laura destijds.

Geheime relatie na de opnames 

Pas toen de camera's van Married at First Sight stopten met draaien, begonnen de vlinders te groeien. Ze genoten van hun geheime relatie, ver weg van de nieuwsgierige blikken. "We leefden wekenlang in onze eigen bubbel, zonder de druk van buitenaf", vertelde Cathalijne. Hoe mooi het ook klinkt, helaas is het sprookje nu toch tot een einde gekomen. Sad!

Lees ook: Dirk uit Married at First Sight doet een schokkende bekentenis: 'Er moest gewoon gescoord worden op beeld'

Beeld: Screenshot uit 'Married at First Sight' RTL / Videoland