Dirk uit Married at First Sight doet schokkende bekentenis: 'Er moest gescoord worden op beeld'

Media door Alyssa

Laten we eerlijk zijn, wanneer je je inschrijft voor een realityprogramma als Married At First Sight, verwacht je toch wel wat drama. En geloof me, het afgelopen seizoen heeft ons zeker niet teleurgesteld! Tussen Anneke en Dirk was het van begin tot eind een ware rollercoaster. Hoewel de twee een sprookjeshuwelijk leken te hebben, bleek Anneke dezelfde avond al niet meer tegen Dirk te kunnen.

Hoge verwachtingen

In een recent interview met Veronica Superguide doet Dirk nu een boekje open over Anneke haar gedragsverandering tijdens de huwelijksnacht van Married at First Sight. Op het moment dat de camera's stopten met draaien veranderde Anneke haar gedrag namelijk direct. "Ik kreeg te horen dat ik met een fantastische lieve vrouw zou trouwen. Dan liggen je verwachtingen natuurlijk wel hoog", blikt Dirk terug. Maar het duurde niet lang voordat er hard in zijn liefdesbubbel werd geprikt. "Anneke was verliefd op het plaatje en de entourage. Toen de bruiloft op z'n einde liep, we in de bruidssuite waren en de camera's verdwenen, gooide ze 's nachts om half 2 al de handdoek in de ring."

'Er moet gescoord worden op beeld'

Hoewel het hele avontuur een pittige rit is geweest, ligt Dirk inmiddels niet meer wakker van de afwijzing. "Ze zou absoluut niet gepast hebben in mijn familie." Au! Daarbij was er volgens Dirk ook gewoon te weinig tijd om elkaar écht goed te leren kennen tijdens de opnames van Married At First Sight. "Het neemt zoveel tijd in beslag dat je geen tijd overhoudt om elkaar zonder al die camera's goed te leren kennen. En er moet natuurlijk wel gescoord worden op beeld."

Dirk is opnieuw verliefd 

Maar ondanks zijn mislukte huwelijk heeft Dirk de hoop in de liefde niet opgegeven. "Ik heb nu zo'n geweldige connectie met iemand", vertelt hij enthousiast. Geen haar op zijn hoofd dat hij dus opnieuw zou meedoen aan een liefdesprogramma. "Wat ik nu heb, dat ga ik niet op het spel zetten." De identiteit van deze mysterieuze dame die Dirk aan het uitzoeken is, houdt hij voorlopig nog even geheim. En wanneer hem wordt gevraagd of ze verkering gaan krijgen, antwoordt Dirk met een knipoog: "Wie weet!"

Haatberichten na Married at First Sight

Na afloop van Married at First Sight kreeg Anneke heel wat negativiteit over zich heen, maar Dirk begrijpt wel waarom. "Als Anneke er anders in had gestaan en volledig aan het experiment had meegedaan, had ze misschien niet zoveel vervelende reacties over zich heen gekregen." Overigens kunnen Dirk en Anneke na het mislukte avontuur gewoon weer met elkaar door een deur. Ze zijn zelfs vrienden geworden. De twee vierden onlangs samen Pinksteren, op een gezellige camping in Zuid-Limburg. Wie had dat gedacht?!

Lees ook: Ojee! MAFS-expert klapt uit de school: 'Ze willen mensen die goed scoren op narcismetest'

Beeld: screenshot uit 'Married at First Sight' RTL / Videoland