Yeah, right?! Tamara Elbaz heeft déze torenhoge eisen voor haar nieuwe lover

Media door Alyssa

Tamara Elbaz, die te zien was in seizoen twee van The Real Housewives of Amsterdam, is nog steeds single en ready to mingle. Maar er is één probleempje - haar nieuwe lover moet wel even cashen. We hebben het niet over een paar duizend euro per jaar, nee nee. Tamara Elbaz haar toekomstige hubby moet minimaal vier ton per jaar verdienen. Say what?! 

'Ik vind het leuk als hij meer verdient dan ik'

In de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild laat Tamara weten dat ze het wel belangrijk vindt dat haar man net zo rijk is als zij. "Ik vind het wel leuk als een man meer verdient dan ik", zegt ze. "Ik heb wel eens gedatet met mannen voor wie ik dan moest betalen, dat vond ik niet zo sexy." Maar let's be real, rijkdom is meer dan alleen een dikke bankrekening. Zo ziet Tamara dat ook, haar man moet een doel in zijn leven hebben en écht iets wil bereiken. "Ik denk dat het veel over een man zegt als ook hij financieel onafhankelijk is", aldus de realityster.

Vier ton per jaar

Volgens Tamara moet een man een echte 'provider' zijn. "Iemand die voor een vrouw zorgt", legt ze uit. Ruud wil vervolgens weten of haar toekomstige man echt minimaal vier ton per jaar moet verdienen om kans te maken. "Dat gaat toch wel lukken?", vraagt ze zich hardop af. "Ja, hij moet wel boven de vier ton verdienen, toch? Dat is toch niet zo heel moeilijk?"

Tamara Elbaz kan goed voor zichzelf zorgen

Tamara vertelt vervolgens dat ze sowieso nooit leuke mannen tegenkomt. Al kan de Volendamse aardig goed voor zichzelf zorgen. En dat is belangrijk, want ze heeft een 4-jarige zoontje. De realityster deelt vervolgens dat haar ouders het vroeger niet zo breed hadden, dus ze wil dat het haar kind aan niets ontbreekt.

Knappe mannen met humor gezocht

Maar geld is niet het enige wat telt bij het vinden van een leuke vent. "Mijn volgende man moet wel een knappe man zijn", deelt Tamara. "Ik hou van knappe mannen. Ik moet er de hele dag naar kijken." En wat zoekt Tamara nog meer in een man? "Ambitieus vind ik leuk. Humor vind ik heel belangrijk. Ik hou echt van lachen." Maar ze blijft wel realistisch. "Ik denk dat de man die ik zoek niet eens bestaat."

Lees ook: Tamara Elbaz belandde in het ziekenhuis: 'Wat als ik dood zou gaan?'