Realityster van Ex On The Beach aangehouden op Schiphol

Media door Maj

Ex on the Beach ster Yara-Nour is aangehouden op Schiphol, alleen dit keer niet om naar een zonnige bestemming voor Ex on the Beach te vliegen. De realityster zou namelijk meedoen aan het programma 'Echte Meisjes in de Jungle'. Voordat haar avontuur kon starten, werd ze gearresteerd op Schiphol. 

Echte Meisjes in de Jungle

Echte Meisjes in de Jungle is - bijna - terug op Videoland en we zijn blijer dan ooit! Een nieuw seizoen vol drama, humor en strijdlustige dames die het tegen elkaar opnemen in de verschillende challenges. Korte opfriscursus, want het spel werkt als volgt. De realitysterren spelen verschillende games om geld te verdienen voor de pot. Uiteindelijk kunnen ze elke week naar huis worden gestuurd en de twee queens die overblijven, nemen het tegen elkaar op in de finale. Vorig seizoen werd gewonnen door Michelle, de vriendin van Roy Donders. Dit seizoen doen er uiteraard weer fanatieke meisjes mee. Benieuwd naar alle andere sterren die deelnemen aan het programma? Dit zijn de deelnemers van Echt Meisjes in de Jungle.

Ex On The Beach realityster Yara-Nour aangehouden op Schiphol

Niet voor iedere deelnemer liep dit sprookje even goed af. Yara-Nour stond namelijk helemaal klaar om het avontuur aan te gaan, maar moest de vlucht richting Colombia toch annuleren. Niet vrijwillig, want ze werd aangehouden op het vliegveld Schiphol. Uiteindelijk werd Yara-Nour naar het arrestantencomplex van de Koninklijke Marechaussee gebracht. Later blijkt uit een aantal bronnen van het kanaal Juicechannel, dat ze toch over is geplaatst naar de PI Utrecht in Nieuwersluis. Naar verwachting zal ze hier wel een maand zitten.

Lees ook: Ex On The Beach Megan krijgt een eigen realityshow

De reden van aanhouding

RTL is de zender van het programma Echte Meisjes in de Jungle. Zij willen geen reactie geven, maar melden wel dat dat Yara-Nour vastzit vanwege privé omstandigheden. Het juicekanaal 'reality_fbi' denkt hier echter anders over en zegt dat het gaat om een openstaande gevangenisstraf. Wat de reden ook is, het is heel jammer dat Yara-Nour niet mee kan doen aan het volgende seizoen.

Nieuw seizoen

Ondanks alle drama hebben wij ontzettend veel zin in een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle. Zoals het er nu voor staat, gaat het gerucht dat de serie mogelijk start in januari 2025. Dat wordt een heerlijke start van het nieuwe jaar, laat 2025 maar komen!

Lees ook: De luxe villa van de serie Power Couple staat te koop voor dit bedrag