Dit zijn de deelnemers van Echte Meisjes in de Jungle 2024

Media door Alyssa

Echte Meisjes in de Jungle is back en dit nieuwe seizoen op Videoland belooft nóg meer drama, avontuur en girl power! De vorige editie werd gewonnen door Michelle, de vriendin van Roy Donders, die in de finale de strijd aanging met de Urkse Jacomien. Maar wie gaat dit seizoen haar kroon stelen?

Deze BN'ers doen mee aan Echte Meisjes in de Jungle 

Die vraag blijft nog even spannend, maar we kunnen je wel alvast verklappen welke meiden zich in dit nieuwe avontuur gaan storten. Hier komen ze: Nycole en Joan Pronk (bekend van Love Island), Yara-Nour, Elodie, en de iconische Terror-Twin Sharon Ipema (allemaal uit Ex on the Beach), Beate (De Bachelor), Christina Curry (de dochter van Patricia Paay, hallo celebrity vibes!), Jessica Yu Ching Chu (Slechtste Chauffeur van Nederland), Greetje (Urk!), Nicol Kremer (ex van Peter Gillis), Daniëlle Balk (Bondgenoten en zus van Amanda), en Jawahir Mohamed Hassan (Too Hot To Handle). Wat een power squad!

'Meedoen aan Echte Meisjes in de Jungle is supervet' 

In een interview met Grazia deelt Joan haar excitement: "Ik dacht meteen: dit is echt supervet! Ik ga ‘gewoon’ een keer uit mijn comfortzone. Ik hou van nieuwe avonturen en vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen.” Jawahir is net zo enthousiast: “Ik heb er mega veel zin in. De reden waarom ik meedoe, is omdat ik mijn Nederlandse supporters wil verrassen. En ik wil natuurlijk ook bewijzen dat ik een echte badass ben!” Yara-Nour twijfelde ook geen seconde over haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle: “Omdat ik echt een luxepoes ben, lijkt het me superleuk om mezelf op deze manier uit te dagen.”

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Hoe zit het ook alweer? 

In Echte Meisjes in de Jungle laten onze favoriete Nederlandse reality-queens hun comfy luxe leven achter zich en duiken ze diep de jungle in! Daar strijden ze elke dag keihard in spannende challenges om een felbegeerd plekje in het luxe kamp te bemachtigen. En geloof ons, het gaat er allesbehalve rustig aan toe! Met een flinke dosis gekibbel, smeulende ruzies, en hilarische momenten, wordt het al snel duidelijk dat niet iedereen het volhoudt. Elke week moeten de meiden stemmen en helaas moet er steeds iemand naar huis. Uiteindelijk blijft er één fierce queen over die de kroon pakt en met de winst naar huis gaat.

Lees ook: Leslie Keijzer kreeg affaire met partner tijdens Echte Meisjes in de Jungle