Leslie Keijzer kreeg affaire met partner tijdens Echte Meisjes in de Jungle

Media door Alyssa

Leslie Keijzer en haar grote liefde Govinda 'Goof' den Hertog hebben een liefdesverhaal dat recht uit een sprookje lijkt te komen! In een interview met Open Kaart vertelt Leslie hoe ze Goof voor het eerst ontmoette tijdens Echte Meisjes In De Jungle. "Het was liefde op het eerste gezicht." Toch zit er een twist in het verhaal. "Alleen zaten we destijds allebei nog in een andere relatie", onthult Leslie.

Echte Meisjes In De Jungle zorgt voor spark

"Ik was daar een maand en we hadden allebei een relatie. (...) Je kon tussendoor niks doen, want je had geen zeep en geen scheermes. Je stonk gewoon, je kon niks zeg maar." Na een maand van avonturen en uitdagingen in de jungle, besloten Leslie en Goof op de laatste avond om hun gevoelens toe te geven. "Ik zei de laatste avond: 'Nou, jij slaapt vandaag bij mij, hè?' Want we sliepen toen in het hotel. Gelukkig zei hij ja, en zo begon ons avontuur samen."

Sprong in het diepe 

Terug in Nederland na het Echte Meisjes in de Jungle-avontuur was de liefde tussen hen zo sterk dat Leslie binnen een week naar Amsterdam verhuisde om bij Goof te zijn. "Het was een echte sprong in het diepe, maar ik wist dat hij de ware was", lacht Leslie. Hun liefde was zo intens dat ze samen een nieuw leven begonnen, zelfs al wisten hun exen niet waarom ze na terugkomst uit de jungle de relatie beëindigden. "Nee joh, niemand wist wat het was. Want het was not done in die tijd als je met iemand van de televisie ging. Dat kon echt niet. (...) Dat je met een kandidaat gaat, dat mocht niet. Dat heb ik dus niet tegen mijn ex gezegd, nee."

Ex-vriend op de hoogte van Echte Meisjes in de Jungle avontuur 

Inmiddels weet haar ex-vriend het dus wel. "Want hij heeft het boek gelezen. Daarvoor wist hij het niet. (...) Vorige maand heeft hij het gelezen." Hierin vertelt ze in geuren en kleuren over haar toenmalige overspel. "Ik had hem aan de telefoon en toen zei hij: 'Leuk, dat boek. Weet je wel, waar ik in sta. In  Echte Meisjes in de jungle.' Toen zei ik: Ja, ja, ja.' (...) Dus toen had hij het wel door."

Eind goed al goed 

Nu zijn Leslie en Goof niet alleen verloofd, maar ook trotse ouders van twee schattige zoontjes, Moises en Manuel. Hun verhaal bewijst dat echte liefde alles overwint en dat avonturen altijd leiden tot mooie herinneringen.

Lees ook: Oeh! Married at First Sight-Astleigh en Rowan zetten volgende stap